Autonvuokraus
Nyköping
Piilota
Ruotsi // Nyköping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nyköping

Kun suunnittelet autonvuokrausta Nyköpingissä, suuntaa Sixt Autovuokraamo Nyköpingiin. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja edulliseen hintaan. Olemme valinneet vuokra-automme luotettujen automerkkien uusimmista malleista, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman mukavan ajokokemuksen Sixtin vuokra-autolla. Varaat vuokra-autosi kätevästi netissä, mutta voit halutessasi myös soittaa meille tai poiketa liikkeeseen paikan päälle.

 
 • Tukholma Skavstan Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  General Schybergs Väg 22
  611 92 Nyköping

  ma. - pe.07:00 - 22:00
  la. - su.08:30 - 22:00
  Juhlapyhä08:30 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Nyköping Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Järnvägsgatan
  611 30 Nyköping

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Nykoeping/BMW Holmgrens

  Sixt Autonvuokraus
  Kocks Väg 6
  611 38 Nyköping

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Nyköping Bilcenter

  Sixt Autonvuokraus
  Kocks väg 8
  611 38 Nyköping

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukkaat vuokra-autot, edulliset hinnat ja erinomainen palvelu

Sixt Autovuokraamo Nyköpingin uudet ja hyvin varustellut vuokra-autot tarjoavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen, ja meiltä saat myös aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Laajan autovalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Meiltä saat käyttöösi sekä henkilöautot, urheiluautot, farmarit, maasturit että pakettiautot tarpeistasi riippuen, aina kilpailukykyiseen hintaan. Tutustut koko valikoimaamme helposti verkkosivuillamme. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että voimme luvata käyttöösi vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Kun teet varausta, voit autokategorian lisäksi valita lukuisista lisäpalveluistamme. Vuokra-autoon on esimerkiksi mahdollista lisätä lastenistuin tai GPS-navigaattori. Jos olette liikkeellä suuremmalla porukalla, voi olla mukava vuorotella auton ajamisessa ja lisätä vuokra-autoon lisäkuljettaja. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, jos tarve vaatii.

Ihastu Nyköpingiin Sixtin vuokra-autolla

Ruotsin itärannikolla sijaitseva Nyköping on hurmaava kaupunkikohde ympäri vuoden, ja siihen on mukavinta tutustua vuokra-auton kyydissä. Nyköping on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista, ja siellä pikkukaupungin kodikas tunnelma yhdistyy mielenkiintoisiin historiallisiin nähtävyyksiin. Kaupungissa voi vierailla useissa eri linnoissa ja kartanoissa eri aikakausilta. Vierailulla kannattaa käydä esimerkiksi kaupungin historiaa esittelevässä Nyköpingshusin linnassa, perheystävällisessä Nynäsin linnassa tai barokkityylisessä Östermalman linnassa. Historian havinan tuntee myös kaupunkia kierrellessään, sillä kaupungista löytyy paljon vanhoja rakennuksia. Esimerkiksi Nyköpingin kaupungintalo on rakennettu jo 1700-luvulla. Nyköping tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös ostosten tekoon. Kaupungista löytyvät tunnetuimmat ketjuliikkeet, mutta myös paljon designer-liikkeitä ja pieniä putiikkeja ainutlaatuisten löytöjen tekemiseen. Ostokset kulkevat helposti takaisin majoituspaikkaan vuokra-auton kyydissä. Vuokraamalla vuokra-auton Nyköpingistä ajat nopeasti nauttimaan myös Ruotsin pääkaupungin Tukholman hulinasta vain hieman päälle tunnissa. Vuokra-autolla Nyköpingistä on helppo ajaa myös läheiselle Skavstan lentokentälle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service