Auton vuokraus alueella Nyköping

 

Suosituin kohteessa Nyköping

* Hinnat on laskettu 06.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema alkaen 13.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Nyköping

Laadukkaat vuokra-autot, edulliset hinnat ja erinomainen palvelu

Laadukkaat vuokra-autot, edulliset hinnat ja erinomainen palvelu

Kun suunnittelet autonvuokrausta Nyköpingissä, suuntaa Sixt Autovuokraamo Nyköpingiin. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja edulliseen hintaan. Olemme valinneet vuokra-automme luotettujen automerkkien uusimmista malleista, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman mukavan ajokokemuksen Sixtin vuokra-autolla. Varaat vuokra-autosi kätevästi netissä, mutta voit halutessasi myös soittaa meille tai poiketa liikkeeseen paikan päälle.Sixt Autovuokraamo Nyköpingin uudet ja hyvin varustellut vuokra-autot tarjoavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen, ja meiltä saat myös aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Laajan autovalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Meiltä saat käyttöösi sekä henkilöautot, urheiluautot, farmarit, maasturit että pakettiautot tarpeistasi riippuen, aina kilpailukykyiseen hintaan. Tutustut koko valikoimaamme helposti verkkosivuillamme. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että voimme luvata käyttöösi vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Kun teet varausta, voit autokategorian lisäksi valita lukuisista lisäpalveluistamme. Vuokra-autoon on esimerkiksi mahdollista lisätä lastenistuin tai GPS-navigaattori. Jos olette liikkeellä suuremmalla porukalla, voi olla mukava vuorotella auton ajamisessa ja lisätä vuokra-autoon lisäkuljettaja. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, jos tarve vaatii.
Ihastu Nyköpingiin Sixtin vuokra-autolla

Ihastu Nyköpingiin Sixtin vuokra-autolla

Ruotsin itärannikolla sijaitseva Nyköping on hurmaava kaupunkikohde ympäri vuoden, ja siihen on mukavinta tutustua vuokra-auton kyydissä. Nyköping on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista, ja siellä pikkukaupungin kodikas tunnelma yhdistyy mielenkiintoisiin historiallisiin nähtävyyksiin. Kaupungissa voi vierailla useissa eri linnoissa ja kartanoissa eri aikakausilta. Vierailulla kannattaa käydä esimerkiksi kaupungin historiaa esittelevässä Nyköpingshusin linnassa, perheystävällisessä Nynäsin linnassa tai barokkityylisessä Östermalman linnassa. Historian havinan tuntee myös kaupunkia kierrellessään, sillä kaupungista löytyy paljon vanhoja rakennuksia. Esimerkiksi Nyköpingin kaupungintalo on rakennettu jo 1700-luvulla. Nyköping tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös ostosten tekoon. Kaupungista löytyvät tunnetuimmat ketjuliikkeet, mutta myös paljon designer-liikkeitä ja pieniä putiikkeja ainutlaatuisten löytöjen tekemiseen. Ostokset kulkevat helposti takaisin majoituspaikkaan vuokra-auton kyydissä. Vuokraamalla vuokra-auton Nyköpingistä ajat nopeasti nauttimaan myös Ruotsin pääkaupungin Tukholman hulinasta vain hieman päälle tunnissa. Vuokra-autolla Nyköpingistä on helppo ajaa myös läheiselle Skavstan lentokentälle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Nyköping

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Nyköping?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nyköping sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Nyköping.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Nyköping?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Nyköping. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 223 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Nyköping

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Nyköping?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Nyköping?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Nyköping?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?