Autonvuokraus
Örebro
Piilota
Ruotsi // Örebro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Örebro

Sixt Autovuokraamo Örebrossa palvelee sinua tarjoten laajan valikoiman vuokra-autoja erilaisin varustein. Toimipisteemme sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa, joten löydät meidät helposti. Laadukas palvelu ja kattava tarjonta mahdollistavat mukavan ja rennon lomakokemuksen, kun valitset Sixt Autovuokraamon. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, liikkeellä yksin tai yhdessä perheen kanssa, autonvuokraus Örebrossa on kauttamme mutkatonta ja helppoa. Runsaasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Autokalustomme on hyvin lisävarusteltu, joten pyrimme huomioimaan kaikki tarpeesi valitessamme juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Lunastettuasi vuokra-auton Örebrossa pääset nopeasti tien päälle tutustumaan kauniiseen kaupunkiimme. Voit nauttia matkastasi huoletta turvallisen ja luotettavan palvelumme ansiosta.

 
 • Örebro Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Örebro Flygplats
  702 17 Örebro

  ma.07:00 - 18:00
  ti. - pe.08:00 - 18:00
  la.12:30 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Örebro Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Olaigatan 1
  703 61 Örebro

  ma. - pe.06:30 - 18:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Örebro/Werksta

  Sixt Autonvuokraus
  Bettorpsgatan 24
  70369 Örebro

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nauti liikkumisen vapaudesta Sixtin vuokra-autolla

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton mieltymyksiäsi ja tarpeitasi vastaten. Sixt Autovuokraamo Örebrossa tarjoaa vuokra-autot taloudellisista henkilöautoista luotettaviin sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, sekä luksusta henkiviin urheiluautoihin. Huomaathan, ettemme voi luvata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan sopivan ajoneuvon haluamastasi kategoriasta. Kattavan palvelumme ansiosta halutessasi voit myös valita useista eri lisävarusteista, kuten kattotelineen, lastenistuimen tai vaikkapa navigaattorin. Palveluihimme kuuluvat myös vakuutukset, joiden myötä autonvuokraus Örebrossa on luotettava ja turvallinen vaihtoehto matkallasi.

Liikkuminen Örebrossa on rentoa valitessasi Sixtin vuokra-auton

Örebro on Ruotsin historiallinen helmi, jossa riittää näkemistä ja kokemista koko perheelle ympäri vuoden. Merkittävimpiin nähtävyyksiin tässä tärkeässä Ruotsin teollisuus- ja kauppakeskusessa kuuluu tietysti 1800-luvulta peräisin oleva Örebron linna, jonka alkuperäisen linnoituksen sanotaan olevan jo 1300-luvulta. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsevasta linnasta löydät myös Örebron lääninmuseon, jonka vaihtuvat näyttelyt ja tapahtumat sopivat hyvin koko perheen ajanvietteeksi. Kulttuurielämyksiä tarjoaa myös keskustassa sijaitseva konserttitalo.

Tärkeänä kauppakeskuksena tunnettu Örebro on oikea shoppailijan paratiisi, jossa voi viettää iltapäivän tai viikonlopun kaupungin monissa putiikeissa ja erikoisliikkeissä pysähtyen välillä lounaalle yhdessä lukuisista bistroista tai ravintoloista. Gustavsvikin camping-alueelta vain minuuttien ajomatkan päässä kaupungin keskustasta puolestaan löytyvät aktiviteetit koko perheelle kartingista pyöräilyyn ja skateparkista golfiin vauhdikkaalla ja rentouttavalla kaupunkilomalla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service