Auton vuokraus toimipisteestä Örebro Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Örebro Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Örebro Lentoasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Örebro Lentoasema

Osoite

Örebro Flygplats, 702 17 Örebro, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:00 - 18:00
Ti - Pe
08:00 - 18:00
La
12:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Örebro Lentoasema

Sixt autovuokraamo Örebron lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Örebron lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Örebron lentoasemalla tarjoaa hyvin kattavan valikoiman vuokra-autoja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit, nelivetoiset katumaasturit, urheiluautot, luksusautot ja minibussit. Vuokraan voi liittää myös lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattorin, lastenistuimen tai vaikka rajoittamattomat kilometrit. Rajoittamattomien kilometrien kanssa sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja, joten ne tuovat huolettomuutta ajamiseen. Mieti hetki myös vakuutuksia, sillä ne tuovat turvaa vieraassa maassa ajettaessa. Voit valita joko perusvakuutuksen, täysvakuutuksen tai jotakin näiden kahden väliltä. Sixt tekee matkastasi helpomman jo heti lentoasemalta lähtien. Kun laskeudut Örebron lentoasemalle, joka tunnetaan lyhenteellä ORB, suuntaa vain toimipisteellemme. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Örebron lentoasemalta onnistuu esimerkiksi netissä

Autonvuokraus Örebron lentoasemalta onnistuu esimerkiksi netissä

Örebron lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee noin 62 000 turistia vuosittain, joten kyseessä ei ole kovinkaan suuri lentoasema. Autonvuokrauksemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähistöllä, joten se on helppo löytää. Suunnista vain tutulle oranssilla logolla varustetulle toimipisteellemme, jossa voimme hoitaa autosi vuokrauksen kuntoon. Netistä tai puhelimitse jo ennen reissuun lähtöä vuokratun auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan sinne sovittuna aikana. Kun vuokraat auton lentoasemalta, pääset jatkamaan matkaasi heti. Näet ja koet matkallasi enemmän, kun pääset liikkumaan vapaasti.
Koe kaupungin nähtävyydet vuokra-autolla

Koe kaupungin nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Örebron lentoasemalta on kannattavaa monestakin syystä. Vuokra-auto tuo sinulle vapautta, kun kaikkea ei tarvitse suunnitella. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat linna, näköalapaikkana toimiva vesitorni Svampen sekä Wadköpingin ulkoilmamuseo. Tekemistä riittää siis ikään katsomatta. Voit toki suunnata myös kaupungin ulkopuolelle tutustumaan muihin Ruotsin kaupunkeihin. Ota vuokra-auto Örebron lentoasemalta ja vietä rento loma. Voit hoitaa auton vuokraamisen joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Vain varaamalla auton ennakkoon pystyt varmistamaan saavasi haluamasi auton. Jos kohtaat ongelmia varausta tehdessäsi, käänny silloin asiakaspalvelumme puoleen. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Örebro Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Örebro Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Örebro Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Örebro Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Örebro Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Örebro Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Örebro Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Örebro Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Örebro Lentoasema

Näytä lisää