Auton vuokraus alueella Örebro

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Örebro

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Örebro/Werksta alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Örebro

Nauti liikkumisen vapaudesta Sixtin vuokra-autolla

Nauti liikkumisen vapaudesta Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Örebrossa palvelee sinua tarjoten laajan valikoiman vuokra-autoja erilaisin varustein. Toimipisteemme sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa, joten löydät meidät helposti. Laadukas palvelu ja kattava tarjonta mahdollistavat mukavan ja rennon lomakokemuksen, kun valitset Sixt Autovuokraamon. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, liikkeellä yksin tai yhdessä perheen kanssa, autonvuokraus Örebrossa on kauttamme mutkatonta ja helppoa. Runsaasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Autokalustomme on hyvin lisävarusteltu, joten pyrimme huomioimaan kaikki tarpeesi valitessamme juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Lunastettuasi vuokra-auton Örebrossa pääset nopeasti tien päälle tutustumaan kauniiseen kaupunkiimme. Voit nauttia matkastasi huoletta turvallisen ja luotettavan palvelumme ansiosta.Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton mieltymyksiäsi ja tarpeitasi vastaten. Sixt Autovuokraamo Örebrossa tarjoaa vuokra-autot taloudellisista henkilöautoista luotettaviin sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, sekä luksusta henkiviin urheiluautoihin. Huomaathan, ettemme voi luvata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan sopivan ajoneuvon haluamastasi kategoriasta. Kattavan palvelumme ansiosta halutessasi voit myös valita useista eri lisävarusteista, kuten kattotelineen, lastenistuimen tai vaikkapa navigaattorin. Palveluihimme kuuluvat myös vakuutukset, joiden myötä autonvuokraus Örebrossa on luotettava ja turvallinen vaihtoehto matkallasi.
Liikkuminen Örebrossa on rentoa valitessasi Sixtin vuokra-auton

Liikkuminen Örebrossa on rentoa valitessasi Sixtin vuokra-auton

Örebro on Ruotsin historiallinen helmi, jossa riittää näkemistä ja kokemista koko perheelle ympäri vuoden. Merkittävimpiin nähtävyyksiin tässä tärkeässä Ruotsin teollisuus- ja kauppakeskusessa kuuluu tietysti 1800-luvulta peräisin oleva Örebron linna, jonka alkuperäisen linnoituksen sanotaan olevan jo 1300-luvulta. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsevasta linnasta löydät myös Örebron lääninmuseon, jonka vaihtuvat näyttelyt ja tapahtumat sopivat hyvin koko perheen ajanvietteeksi. Kulttuurielämyksiä tarjoaa myös keskustassa sijaitseva konserttitalo.Tärkeänä kauppakeskuksena tunnettu Örebro on oikea shoppailijan paratiisi, jossa voi viettää iltapäivän tai viikonlopun kaupungin monissa putiikeissa ja erikoisliikkeissä pysähtyen välillä lounaalle yhdessä lukuisista bistroista tai ravintoloista. Gustavsvikin camping-alueelta vain minuuttien ajomatkan päässä kaupungin keskustasta puolestaan löytyvät aktiviteetit koko perheelle kartingista pyöräilyyn ja skateparkista golfiin vauhdikkaalla ja rentouttavalla kaupunkilomalla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Örebro
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Örebro?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Örebro sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Örebro.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Örebro?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Örebro. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 230 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Örebro
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Örebro?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Örebro?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Örebro?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Örebro

Näytä lisää