Autonvuokraus
Örebro Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Örebro // Örebro Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Örebro Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Örebro Flygplats
  702 17 Örebro SE +46-19-101150
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ORB
Aukioloajat
ma.07:00 - 18:00
ti. - pe.08:00 - 18:00
la.12:30 - 16:00
 
 

Sixt autovuokraamo Örebron lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Örebron lentoasemalla tarjoaa hyvin kattavan valikoiman vuokra-autoja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit, nelivetoiset katumaasturit, urheiluautot, luksusautot ja minibussit. Vuokraan voi liittää myös lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattorin, lastenistuimen tai vaikka rajoittamattomat kilometrit. Rajoittamattomien kilometrien kanssa sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja, joten ne tuovat huolettomuutta ajamiseen. Mieti hetki myös vakuutuksia, sillä ne tuovat turvaa vieraassa maassa ajettaessa. Voit valita joko perusvakuutuksen, täysvakuutuksen tai jotakin näiden kahden väliltä. Sixt tekee matkastasi helpomman jo heti lentoasemalta lähtien. Kun laskeudut Örebron lentoasemalle, joka tunnetaan lyhenteellä ORB, suuntaa vain toimipisteellemme. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Örebron lentoasemalta onnistuu esimerkiksi netissä

Örebron lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee noin 62 000 turistia vuosittain, joten kyseessä ei ole kovinkaan suuri lentoasema. Autonvuokrauksemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähistöllä, joten se on helppo löytää. Suunnista vain tutulle oranssilla logolla varustetulle toimipisteellemme, jossa voimme hoitaa autosi vuokrauksen kuntoon. Netistä tai puhelimitse jo ennen reissuun lähtöä vuokratun auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan sinne sovittuna aikana. Kun vuokraat auton lentoasemalta, pääset jatkamaan matkaasi heti. Näet ja koet matkallasi enemmän, kun pääset liikkumaan vapaasti.

Koe kaupungin nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Örebron lentoasemalta on kannattavaa monestakin syystä. Vuokra-auto tuo sinulle vapautta, kun kaikkea ei tarvitse suunnitella. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat linna, näköalapaikkana toimiva vesitorni Svampen sekä Wadköpingin ulkoilmamuseo. Tekemistä riittää siis ikään katsomatta. Voit toki suunnata myös kaupungin ulkopuolelle tutustumaan muihin Ruotsin kaupunkeihin. Ota vuokra-auto Örebron lentoasemalta ja vietä rento loma. Voit hoitaa auton vuokraamisen joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Vain varaamalla auton ennakkoon pystyt varmistamaan saavasi haluamasi auton. Jos kohtaat ongelmia varausta tehdessäsi, käänny silloin asiakaspalvelumme puoleen. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:00 - 18:00
ti. - pe.08:00 - 18:00
la.12:30 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Örebro Lentoasema ORB Örebro Flygplats 702 17 Örebro 59.222300, 15.040750 +46-19-101150

Sixt-toimipiste Örebro Lentoasema ORB

Örebro Flygplats
702 17 Örebro
 
Puhelinnro +46-19-101150

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service