Autonvuokraus
Tukholma Skavstan Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Tukholma // Tukholma Skavstan Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tukholma Skavstan Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: General Schybergs Väg 22
  611 92 Nyköping SE +46-155400169
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NYO
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 22:00
la. - su.08:30 - 22:00
Juhlapyhä08:30 - 22:00
 
 24 h palautus

Tervetuloa Sixt-autovuokraamoon Tukholman Skavstan lentokentälle

Toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä, josta voimme järjestää teille vuokra-auton tai minibussin. Tukholman Skavstan (NYO) lentokenttä sijaitsee vain 7 minuutin päässä Nyköpingistä ja on noin 1,5 tunnin päässä Tukholman Arlandan lentokentästä. Tukholman Skavstan lentokenttä on Ruotsin kolmanneksi suurin. Skavstan lentokentällä toimiviin lentoyhtiöihin kuuluu Ryanair, Wizz Air ja Gotlandsflyg. Tarjoamme edulliset hinnat useisiin uusiin automalleihin. Mikäli etsit avoautoa, nelivetoa tai pienempää autoa, Sixt autovuokraamolla Tukholman Skavstan lentokentällä on oikea auto sinun tarpeisiin.

Nähtävyyttä Norrköpingissä

Matkaa Skavstan lentokentältä Kolmgårdenin eläintarhaan on noin 40 minuuttia ja mikäli matkustatte ryhmänä, voitte vuokrata meiltä minibussin. Voitte nauttia Ruotsin vehreästä rannikosta ja ajaa vaikka Trosan rannikkoalueille, tai kävellä Stendörrenin luonnonsuojelualueella, tai nauttia monista Södermanlandin huviloista.

Nyköpingin läntisellä Storgatanin ostoskadulla voit kierrellä läpi kauppojen ja ostoskeskusten. Itäiselle pääkadulle pääset sekä jalan, että autolla. Sieltä löydät valikoiman pieniä kauppoja joista löytyy taidetta, sisustusliikkeitä ja designer-vaateliikkeitä.

Suuret yrityksen Nyköpingin alueella ovat mm. Schneider Electric Swede AB, Studsvik AB, SAAB, Ebersprächer Exhaust Technology Sweden AB ja ABB Cewe -Control. Palvelemme niin yritysasiakkaita, kuin myös yksityisasiakkaita. Vuokra-auton voi noutaa Tukholman Skavstan lentokentältä ja palauttaa kaikkiin edellä mainittuihin yrityksiin Nyköpingissä.

Nyköpingillä on enemmän tarjottavaa kuin vain pääkaupunki. Valokuvauksellisia kyliä Nyköpingin alueella ovat muunmuassa: Stigtomta, Navekarn, Jönåkersvägen, Tystberga, Stavsjö ja Ålberga. Jokaisessa kylässä on omanlaisensa viehätys.

Viisi suosituinta paikkaa vierailla vuokra-autolla

1) Kolmgårdenin eläintarha - Kolmgårdenissa näät villieläimiä viidakoista, vuorilta, metsistä, savanneilta ja valtameristä. Käytä hyväksi mahdollisuus päästä näkemään vaikuttava delfiini esitys.

2) Trosa - Nauti auringosta ja käy meressä uimassa tänä kesänä Tromsassa. Havsbadshotellilta löytyy ranta, laituri, kallioita, uimahyppytorni ja hyvin varusteltu kioski.

3) Stendörren - tarjoaa mahdollisuuden päästä nauttimaan ja seikkailemaan Sörmlandin saaristosta ilman venettä. Riippusillat johtavat saarille ja polkuja pitkin pääset näköalatornille ja grillaus-alueelle.

4) Nyköpingsån - Nyköpingin joki kiemurtelee kaupungin läpi ja laskeutuu Stadsfjärdenin lahteen. Voit kävellä pitkin veistoksellisia katuja ja pysähtyä ihailemaan historiallisia kohteita.

5) Riista ja konferenssi - Lyhyen matkan päässä moottoritiestä Nyköpingin ja Norrköpingin välissä sijaitsee kaunis Virån mylly. Täältä löydät viimeisimmät metsästystarvikkeet ja jännittävät konferenssitilat. Alue tunnetaan villinä kasvavasta valkosipulistaan, mikäli kaipaat inspiraatiota ruoanlaittoon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 22:00
la. - su.08:30 - 22:00
Juhlapyhä08:30 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tukholma Skavstan Lentoasema NYO General Schybergs Väg 22 611 92 Nyköping 58.785067, 16.923850 +46-155400169

Sixt-toimipiste Tukholma Skavstan Lentoasema NYO

General Schybergs Väg 22
611 92 Nyköping
 
Puhelinnro +46-155400169

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service