Autonvuokraus
Umeå
Piilota
Ruotsi // Umeå
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Umeå

Sixtillä autonvuokraus Umeåssa on edullista ja todella helppoa, sekä yksinkertaista. Autovuokraamomme Umeåssa vuokraa ajoneuvoja useasta kategoriasta. Vuokraus mahdollistaa sen, että voit valita autovalikoimastamme vuokra-auton, joka sopii juuri sinun suunnitelmiisi ja tarpeisiisi parhaiten. Autokalustossamme tarjolla on uusia farmareita, 4x4 maastureita, taloudellisia henkilöautoja, näyttäviä avoautoja, tilavia hienoja pakettiautoja sekä urheiluautoja, joilla matkanteko sujuu aina mukavasti.

 
 • Umea Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ankomsthallen, Arrival hall
  903 36 Umeå

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.10:00 - 18:00
  su.10:00 - 22:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Umea Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Central Station
  903 28 Umeå

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Umeaa/BMW

  Sixt Autonvuokraus
  Illervägen 5
  906 21 Umeå

  ma. - pe.07:00 - 17:00
  la.10:00 - 14:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Umeå Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Blå vägen 4
  913 32 Holmsund

  ma. - su.08:00 - 24:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autovuokraamomme Umeåssa Ruotsissa

Sixtillä on monien vuokra-autojen lisäksi saatavilla lisävarusteita, kuten esimerkiksi lasten turvaistuimia- ja korokkeita. Vieraalla maalla ajellessa saatat tarvita ehkä navigaattoria, joka sekin löytyy autovuokraamostamme Umeåssa ja jonka tarpeesta voit ilmoittaa varausta tehdessäsi. Autonvuokraus Umeåssa on mahdollista myös niin, että valitset lisäpalveluksi ajoneuvon vuokrausta tehdessäsi lisäkuljettajan, jolloin sinun ei tarvitse ajaa koko vuokra-aikaa yksin. Tiettyä automallia- tai merkkiä emme voi autovalikoimastamme luvata. Merkin ja mallin sijasta pystyt valitsemaan autoluokan (henkilöauto, pakettiauto, farmari, maasturi, avoauto, urheiluauto), josta vuokra-auton matkasi ajaksi haluat varata.

Vuokra-autolla Umeåssa ehdit nähdä ja kokea kaupungin nähtävyyksiä ja tarjontaa runsaasti

Koska tämä kaupunki on pullollaan mielenkiintoista nähtävää, on vuokra-auto Umeåssa erittäin hyvä keino rientää kohteelta toiselle aivan omaan tahtiin. Erityisesti museoista pitäville kaupungissa riittää paljon kiinnostavaa nähtävää. Guitars the Museum on museo, josta löydät ehkäpä upeimman kitarakokoelman koko maailmassa. Kaupungin ydinkeskustasta matka vuokra-autolla tälle museolle taittuu 5 minuutissa. Kaupungin Kuvamuseo eli Bildmuseet, on museo täynnä nykytaidetta, valokuvia, muotoilua ja myös taidehistoriaa. Museo sijaitsee kaupungin keskustasta hieman itään ja sinne ajaa noin viisi minuuttia. Kaupungissa sijaitsee myös energiakeskus - Umeå Eneggicentrum, joka on kohde, jossa pääset muun muassa opastetuilla kierroksilla näkemään tämän laajan voimalaitosmuseon ja myös siellä sijaitsevan mielenkiintoisen, kokeellisen työpajan. Opastetulla kierroksella saat myös runsaasti tietoa erilaista energian lähteistä. Museo sijaitsee Klabbölen kaupunginosassa, jonne ajaa noin 15 minuutissa, kun sinulla on allasi vuokra-auto.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service