Autonvuokraus
Västerås
Piilota
Ruotsi // Västerås
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Västerås

Västeråsin Sixt Autovuokraamo tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja kattavan valikoiman hyvin varusteltuja vuokra-autoja. Oli kyseessä sitten ystävän hakeminen lentokentältä, vieraileminen sukulaisten luona naapurikaupungissa tai useamman päivän lomamatka Ruotsissa, autamme sinua löytämään sopivan vaihtoehdon. Valitse esimerkiksi taloudellisten henkilöautojen, eleganttien luksusautojen ja käytännöllisten farmariautojen väliltä. Sixtillä on lisäksi useita lisäpalveluja, joilla voit tehdä vuokra-autostasi mieleisen. Voit rauhassa tutustua saatavilla oleviin vuokra-autoihin ja erilaisiin lisäpalveluihin verkkosivuillamme. Varauksen tekeminen käy käden käänteessä, voit joko tehdä kaiken itse verkossa tai olla yhteydessä Sixtin asiakaspalveluun puhelimitse. Me autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Västeråsissa!

 
 • Stockholm Västeras Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  721 31 Västerås

  ma.14:30 - 15:30
  ke.15:30 - 16:30
  pe.13:30 - 14:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Västeras Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Södra Ringvägen 1
  722 12 Västerås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Västerås

  Sixt Autonvuokraus
  Transformatorgatan 11
  721 37 Västerås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Västerås/Landrins Bil Mercedes

  Sixt Autonvuokraus
  Fallskärmsvägen 2
  721 31 Västerås

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Västeråsissa

Autovalikoimastamme löytyy sopivia vuokra-autoja niin työ- kuin lomamatkalaisillekin. Kaupungin lähialueilla liikkumiseen sopii esimerkiksi tyylikäs sedan tai näyttävä urheiluauto. Pidemmälle matkalle saatat haluta jykevän maasturin tai tilavan farmariauton. Sixtin autokalustossa on ainoastaan suosituimpien automerkkien viimeisimpiä malleja. Voit luottaa siihen, että valitsemasi vuokra-auto on turvallinen ja miellyttää silmää. Kun teet varausta, voit täydentää ajoneuvon varustelua erilaisilla lisäpalveluilla. Lastenistuin turvaa pienet matkustajat. GPS-navigaattorista on hyötyä tietöiltä välttymisessä ja nopeimman reitin löytämisessä, vaikka Västerås olisi ennestään tuttu. Lisävakuutus turvaa odottamattomilta tilanteilta. Huomioithan, että voimme luvata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä ajoneuvoa. Lisää tietoa autonvuokrauksesta Västeråsissa saat verkkosivuiltamme ja soittamalla asiakaspalveluumme.

Ruotsin järvimaisemat tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Ennen kuin lähdet kiertämään nähtävyyksiä Västeråsissa, vieraile Sixt Autovuokraamossa ja valitse mieluisa menopeli. Hieman keskustan ulkopuolella on Vallbyn ulkoilmamuseo, jossa voit nauttia piknik-lounaan ja voit tutustua samalla Ruotsin historiaan. Kesäpäivänä voit ajaa virkistäytymään Framnäsbadetin tai Lögastrandin uimarannoille. Aktiivisille perheille ja sadepäivän varalle voimme suositella Leos Leklandia ja Yoump-trampoliinipuistoa. Västeråsin ilmailumuseossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Mälaren-järven rannalla sijaitseva Västerås on ihanteellinen kaupunki veden ystäville. Vuokraa auto Sixtiltä ja aja järvenrantaa pitkin kaakkoon. Björnön-saari on ihanteellinen paikka retkeilyyn, uintiin ja muuhun ulkoiluun kesällä, sekä hiihtoon ja luisteluun talvella. Lounaissuunnassa sinua puolestaan odottaa upea luonnonpuisto Asköviken-Tidö. Nappaa Sixtin vuokra-auto Västeråsista ja lähde tutkimusmatkalle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service