Autonvuokraus
Växjö Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Växjö // Växjö Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Växjö Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Småland Airport
  355 93 Växjö SE +46-470347750
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VXO
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:00
la. - su.11:00 - 15:00
 
 24 h palautus

Suoraan matkaan lentokentän Sixt Autovuokraamosta

Jos haluat luontevan jatkon Ruotsin matkaasi, kokeile Sixt Autovuokraamoa Växjöön lentoasemalla. Meiltä saat niin laadukkaan vuokra-auton kuin siihen liittyvät, matkustusmukavuuden maksimoivat lisäpalvelutkin edullisesti. Kun varaat ajoneuvon autonvuokrauksen Växjöön lentoaseman toimipisteestä, valitse ensin sopiva autokategoria matkaseurueesi ja tarpeidesi mukaan. Mikäli edessä on kilometrikaupalla kuumaa moottoritietä, mikset muuttaisi ajomatkaa ajonautinnoksi urheilu- tai avoauton ratissa. Viileämpinä vuodenaikoina hyväkuntoiset maantiet taitat mukavimmin joko näppärällä henkilöautolla tai tilavalla farmarilla. Isomman seurueen kuljetat minibussilla ja haasteellisimpiin olosuhteisiin varaudut parhaiten nelivetoisella maasturilla. Emme valitettavasti voi taata vuokra-autolle tiettyä merkkiä tai -mallia, mutta saat varmasti laadukkaan ajoneuvon käyttöösi. Kun saavut lentoasemalla, henkilökuntamme tulee sinua ja matkaseuruettasi vastaan ja opastaa teidät toimipisteellemme. Autonvuokrauksen Växjöön lentoaseman toimipiste palvelee ympäri vuorokauden, joten ilmoita vain, jos saavut lentoasemalle aukioloaikojemme ulkopuolella niin järjestämme Meet & Greet -tapaamisen lisäpalveluna.

Sujuvaa autonvuokrausta Växjöön lentoasemalla

Lentoasema (VXO) tunnetaan myös nimellä Växjö Smålannin lentoasema. Sieltä on matkaa lentoaseman nimeä kantavaan kaupunkiin noin 10 kilometriä, mikä tarkoittaa suurin piirtein vartin ajomatkaa, liikenteestä riippuen. Lentoaseman lisäksi kaupungissa on kaksi muuta toimipistettä, joista kumpaankin voit palauttaa vuokra-auton sopimuksen mukaan. Tästä on hyötyä varsinkin silloin, kun et palaa lentoasemalle vaan jatkat matkaasi Etelä-Ruotsin alueella. Tarjoamme joustavien nouto- ja palautusaikojen lisäksi lisäpalveluna GPS-navigaattorin ja lastenistuimen vuokrausta, vapaita ajokilometrejä, vakuutusta ja lisäkuskin palveluita. Suosittelemme erityisesti GPS-navigaattoria, jos nämä maisemat eivät ole entuudestaan tuttuja. Lastenistuin ja vakuutus antavat matkaasi turvallisuuden tunteen ja vapaat ajokilometrit kuin myös lisäkuskin palvelut huojentavat kuskin mieltä ja ajotaakkaa.

Koe alueen monipuolinen luonto ja kulttuuri vuokra-auton kyydissä

Tutustu Smålannin sydämessä sijaitsevaan alueeseen mukavalla, itse määräämälläsi tempolla vuokratun ajoneuvon avulla. Nauti vuoroin järvimaisemista ja kaupungin keskustan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ajelemalla sekä kaupungin ytimessä että sen laitamilla. Jätä välillä ajoneuvo parkkiin ja tutustu vaikkapa alueen lasinvalmistusperinteeseen ruotsalaisessa lasimuseossa. Suuntaa välillä vuokra-auto Växjön lentoasemalta ulos keskustasta ja kohti maalaisromanttista Etelä-Ruotsin maaseutua ainutlaatuista matkakokemusten saavuttamiseksi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:00
la. - su.11:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Växjö Lentoasema VXO Småland Airport 355 93 Växjö 56.928889, 14.727778 +46-470347750

Sixt-toimipiste Växjö Lentoasema VXO

Småland Airport
355 93 Växjö
 
Puhelinnro +46-470347750

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service