Autonvuokraus
Aachen
Piilota
Saksa // Aachen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Nauti Aachenista Sixtin vuokra-auton kyydissä

Sixt Autovuokraamomme Aachenissa tarjoavat näppärän vaihtoehdon niin lomalaisten, työmatkalaisten kuin paikallistenkin autonvuokraustarpeisiin. Sixtin avulla autonvuokraus Aachenissa on helppoa ja mukavaa, ja vuokra-auto Aachenin alueella on oivallinen tapa kokea Aachenin parhaat puolet ilman joukkoliikenteen aikataulurajoitteita. Sixt Aachenin vuokra-autovalikoimastamme voit valita sopivan kulkuneuvon oman makusi mukaan. Kompaktilla henkilöautolla ajat taloudellisesti kaupunkikohteiden välillä, kun taas jämäkällä maasturilla pääset kokemaan myös Aachenin lähialueen viihtyisän luonnon. Liikematkalle tai muuten vain hulppeampia ajokilometrejä janoavalle tarjoamme kilpailukykyisen luksusautojen valikoiman. Oletko muuttamassa tai tarvitset muuten vain tilavaa vuokra-ajoneuvoa tavaroiden kuljettamiseen? Aachenista löydät myös Sixtin vuokrattavat pakettiautot.

 
 • Aachen
  Dennewartstrasse 27
  52068 Aachen

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Aachen

  Sixt Autonvuokraus
  Dennewartstrasse 27
  52068 Aachen

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalveluilla räätälöit matkasi Aacheniin

Sixt Aachenin vuokra-autolla ajaminen on nautinnollinen tapa tutustua Aachenin kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Mikäli haluat tehdä matkastasi entistäkin enemmän oman näköisesi, voit lisätä varauksesi yhteydessä vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita. Jos Aachenin kaupunki ei ole sinulle ennestään läpikotaisin tuttu, suosittelemme lisäämään varaukseen kätevän matkakumppanin eli GPS-navigaattorin, joka kertoo sinulle parhaat reittiyhdistelmät ja nopeimmat tieosuudet. Haluaako matkaseurasikin saada mahdollisimman paljon irti autonvuokrauksesta Aachenissa? Nimeämällä matkallesi ajotaitoisen lisäkuljettajan voit varmistaa, että pääsette halutessanne jakamaan ajamisen ilon. Aachen on mukava kohde myös perhelomailuun, ja pikkuväen turvaksi Sixt tarjoaa laadukkaat ja sertifioidut lastenistuimet. Pyydämme huomioimaan, että varaus tehdään tiettyä ajoneuvokategoriaa kohti, eikä Sixt voi taata etukäteen yksittäisen automerkin tai -mallin saatavuutta.

Valloittava Aachen huokuu historiaa

Läntisessä Saksassa sijaitseva Aachen on viihtyisä ja eloisa kaupunki, jossa menneisyys on kietoutunut nykyhetkeen kiehtovalla tavalla. Historian saatossa Aachenissa on viihtynyt esimerkiksi Kaarle Suuri, ja vuokra-auton avulla pääsetkin helposti tutustumaan kaupungin kuninkaallisesta loistosta muistuttaviin kohteisiin, kuten Aachenin koristeelliseen tuomiokirkkoon ja kaupungin raatihuoneeseen. Myös roomalaisten tiedetään viehättyneen Aachenin lämpimistä luonnonlähteistä, ja nykypäivän turistikin voi viettää mukavan päivän Aachenin alueen rentouttavissa kylpylöissä. Autonvuokraus Aachenista mahdollistaa myös tutustumisen naapurimaiden matkakohteisiin, sillä kaupungin keskeinen sijainti lähellä Belgian ja Alankomaiden rajaa tarjoaa hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Maastrichtiin tai Kölniin. Sixt Autovuokraamomme Aachenissa toivottavat sinut tervetulleeksi viihtyisään Aacheniin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service