Autonvuokraus
Achim
Piilota
Saksa // Achim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Koe viehättävä Achim Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Achimissa on sujuvaa ja miellyttävää, kun vuokraat ajoneuvosi Sixtiltä. Sixt Autovuokraamomme Achimissa tarjoavat itsenäisen tavan matkustaa, sillä vuokrauksen aloitus- ja päättymisajankohta ovat itse päätettävissäsi. Vuokra-auto Achimin toimipisteeltämme mahdollistaa miellyttävän liikkumisen paikasta toiseen, olipa matkasi tarkoituksena sitten liikematka tai vapaa-ajan retkeily. Valikoimastamme löydät jokaiseen budjettiin ja tyyliin sopivat vuokra-autot. Kompakti sedan sopii mainiosti esimerkiksi yksin matkustavien tai pariskuntien käyttöön, ylellisempää vaihtoehtoa etsivän matkailijan puolestaan kannattaa tutustua vuokrattaviin luksusautoihimme. Perhelomailijoille leppoisia kilometrejä tarjoavat miellyttävät farmariautomme, joilla on mukava suunnistaa päiväretkille Achimin alueen nähtävyyksiä katsomaan. Miellyttävän maasturin kyydillä puolestaan pääset suunnistamaan helposti niin luontokohteiden kuin patikkareittienkin äärelle.

 
 • Achim

  Sixt Autonvuokraus
  Obernstr. 93
  28832 Achim

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamosta kattavat lisäpalvelut matkallesi

Sixt Autovuokraamomme Achimissa tarjoavat matkallesi mainion aloituspisteen. Mikäli haluat, suosittelemme lisäämään autonvuokraukseesi Achimissa erillisiä lisäpalveluita, joiden avulla luot viimeisen silauksen onnistuneelle matkallesi. Achim on hyvä tukikohta myös tutustumiskäynneille muualle Saksaan, ja valitsemalla vapaat ajokilometrit vuokra-autoosi voit varmistaa, että pääset nauttimaan Saksan laadukkaan tieverkoston tarjoamasta vapaudesta ilman kilometrimäärien tarkkailua. Onko matkaseurasikin halukas kokemaan Achimissa vuokra-autolla ajamisen riemun? Nimeämällä varauksesi yhteydessä lisäkuljettajan voit välillä luovuttaa ajovastuun ajokortilliselle matkakumppanillesi ja nauttia itse matkustajan roolista. Kauttamme saat lisäpalveluina myös luotettavat GPS-navigaattorit, turvalliset lastenistuimet perhelomailijoiden tarpeisiin sekä valinnaiset lisäturvat, mikäli haluat lisätä autonvuokraukseesi entistäkin enemmän varmuutta hintaan kuuluvien turvien ja vakuutusten lisäksi. Olethan tietoinen, ettemme voi taata yksittäisen vuokra-automallin tai -merkin toteutumista, vaan varaus tehdään ajoneuvokategoriaa kohti.

Achim tarjoaa luonnonrauhaa ja vieraanvaraista tunnelmaa

Autonvuokraus Achimin Sixt-toimipisteeltä soveltuu oivallisesti itsenäisyyttä janoavan matkailijan tarpeisiin. Pohjoisessa Saksassa Ala-Saksin osavaltiossa sijaitseva Achim on kompakti kaupunki, jossa kuitenkin riittää nähtävää useammallekin päivälle. Kaupunkia ympäröivät nummet tarjoavat mainiot puitteet luontoretkeilyyn. Parkkeeraa vaikkapa vuokra-autosi Achimin keskustasta muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Badenin alueelle ja patikoi ihastelemaan Badenin kukkuloilta avautuvaa näkymää Weser-joelle. Halutessasi voit myös suunnistaa päiväretkelle soittoniekoistaan kuuluun Bremeniin, jonne ajat helposti puolessa tunnissa Achimista. Myös Hannover ja Hampuri ovat helposti tavoitettavissasi Achimista käsin, kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service