Autonvuokraus
Ansbach
Piilota
Saksa // Ansbach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Näe Ansbach uudella tavalla Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Ansbachista on oivallinen valinta, mikäli kaipaat matkaltasi itsenäisyyttä ja joustavan tavan matkustaa haluamiisi kohteisiin. Vuokra-autolla Ansbachissa matkustaminen tarjoaa mahdollisuuden päästä liikkumaan paikasta toiseen paikallisten tavoin ja nauttimaan myös lähialueen mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä. Näppärän varausjärjestelmämme ansiosta voit suorittaa vuokra-autosi varauksen lisäpalveluiden hankkimisineen Sixt Autovuokraamostamme Ansbachista jo etukäteen, jolloin pääset starttaamaan matkasi mahdollisimman nopeasti. Sixt on Saksassa perustettu perheyritys, ja laadukkaasta vuokra-autokalustostamme löydät kattavan valikoiman laadustaan tunnettuja automerkkejä. Taloudellisella sedanilla matkaat edullisesti niin kaupungin sisällä kuin lähialueillakin, tilavalla perhemallin farmariautolla kuljetat koko perheen lomakohteiden ja nähtävyyksien äärelle. Minibussiin puolestaan mahtuu mukavasti isompikin seurue tuliaisia ja matkalaukkuja unohtamatta.

 
 • Ansbach

  Sixt Autonvuokraus
  Bandelstr. 17
  91522 Ansbach

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.10:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ansbach (on Military Base)

  Sixt Autonvuokraus
  Urlas Shipton, Gas Kiosk
  91522 Ansbach

  ma. - pe.10:00 - 18:00
  la.09:30 - 13:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokra-autoillen joustavasti Ansbachissa

Vuokra-auto Ansbachissa on mukava tapa matkustaa Baijeriin kuuluvassa Ansbachin kaupungissa. Jos haluat viedä autonvuokrauksesi uudelle tasolle, voit valita varaukseesi lisäpalveluidemme tarjonnasta ne ekstravarusteet ja -turvat, joita uskot tarvitsevasti entistäkin viihtyisämpään matkantekoon. Oletko aikeissa suunnata myös Ansbachin ulkopuolelle? Rajoittamattomat kilometrit ovat mainio tapa varmistaa, että voit keskittyä ajonautintoon ilman ajetuista kilometrimääristä huolehtimista. Lisäpalveluistamme voit valita käyttöösi myös navigaattorilaitteen, joka kertoo kätevimmät reitit ja nopeimmat tieosuudet. Lasten kanssa matkustaville tarjoamme erillismaksusta turvallisten lastenistuinten valikoiman standardien mukaisista vauvojen turvakaukaloista lastenistuimiin ja korokeistuimiin. Pyydämme huomioimaan, että esimerkkikuvassa esiintyvä ajoneuvo ei välttämättä kuvaa lopullista vuokra-autoasi, sillä Sixt voi taata tietyn ajoneuvokategorian, ei yksittäistä mallia tai merkkiä. Muihin Sixt Ansbachin Autovuokraamomme lisäpalveluihin sekä valinnaisiin lisävakuutuksiin ja -turviin voit tutustua tarkemmin varauksesi yhteydessä.

Ansbachin kaupunki tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa

Saksan eteläosassa sijaitseva Ansbach on viihtyisä matkakohde kaikenikäisille matkailijoille. Myös liikematkailijalle Ansbach tarjoaa miellyttävän ja rauhallisen tukikohdan, josta käsin on vaivatonta matkustaa lähiseudun kohteisiin, kuten tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Nürnbergiin. Autonvuokraus Ansbachista tarjoaa hyvät mahdollisuudet tutustumiseen Baijerin alueen historiaan ja omaleimaiseen kulttuuriin. Aloita tutustumismatkasi Ansbachiin vaikkapa ihastelemalla Margraven palatsinakin tunnettua maamerkkiä, ja käy päivittämässä historian tuntemustasi Margraven museossa. Myös Ansbachin kaupungin ulkopuolella avautuva luonto tarjoaa oivalliset puitteet ikimuistoiseen matkaan Ansbachissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service