Autonvuokraus
Arnsberg
Piilota
Saksa // Arnsberg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkusta Arnsbergissä helposti Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamosta Arnsbergistä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, joista löydät sopivan vaihtoehdon jokaiselle matkalle. Luoteis-Saksassa sijaitsevasta Arnsbergistä löydät Sixt Autovuokraamon vain 10 minuutin ajomatkan päästä kaupungin rautatieasemasta. Kaupunki sijaitsee vain reilun 50 kilometrin päässä esimerkiksi Dortmundista, ja hyvien kulkuyhteyksien vuoksi kaupungista on helppo jatkaa matkaa myös muualle Saksaan. Vuokra-automme Arnsbergissa ovat aina tunnettujen merkkien uusimpia malleja ja lisäksi ilmastoituja. Matkantekoa helpottavat myös laaja valikoimamme lisäpalveluita, joita voit halutessasi lisätä vuokraukseen. Arnsbergissä ja muualla Saksassa on helppo matkustaa vuokra-autolla, jolla saat mukavasti joustavuutta matkaasi, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla.

 
 • Arnsberg

  Sixt Autonvuokraus
  Bahnhofstr. 134
  59759 Arnsberg

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Matka Arnsbergiin taittuu näppärästi Sixtin vuokra-autolla

Arnsbergin Sixt Autovuokraamon valikoimasta löydät jokaiseen matkaan sopivan vuokra-auton. Valitse kätevä sedan-henkilöauto tai farmari, johon mahtuu myös reilusti matkatavaroita. Löydät meiltä myös tilavat maasturit ja pakettiautot sekä avo- ja urheiluautot, joilla matkustat Saksan teillä tyylillä. Huomioithan, että voimme taata vain valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Lisävakuutuksilla ja -palveluillamme teet matkastasi vieläkin mukavamman. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori, jonka avulla matkasi taittuu vaivatta tai esimerkiksi lasten turvaistuimet, joista löydät sopivat kaikenikäisille lapsille. Lisäkuljettajapalvelu on kätevä lisä, jos matkustatte porukalla ja haluatte jakaa ajovuoroja. Autonvuokraukseen Arnsbergissa sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta esimerkiksi matkan jatkumisturvalla ja rengas- ja tuulilasiturvalla saat vielä lisäturvaa. Voit tutustua vuokra-autoihimme ja lisäpalveluihimme verkkosivuillamme tai ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Arnsbergissa.

Sixt tekee matkastasi Arnsbergiin vieläkin miellyttävämmän

Arnsberg sijaitsee Saksan luoteisosassa lähellä Alankomaiden rajaa. Kaupunki sai kaupunkioikeudet 1200-luvulla ja vuosisatojen kuluessa se on toiminut esimerkiksi Westfalenin herttuakunnan pääkaupunkina. Lähellä Arnsbergia sijaitsee esimerkiksi Möhneseen järvi, jonka kauniisiin maisemiin on myös helppo lähteä tutustumaan Sixtin vuokra-autolla. Arnsbergista ajaa myös esimerkiksi Dortmundiin alle tunnissa tai Düsseldorfiin noin kahdessa tunnissa. Arnsbergissä ja Saksassa on helppo liikkua vuokra-autolla, jolla matkanteko sujuu joustavasti. Olitpa matkalla sitten lomalla tai työmatkalla, ota allesi Sixtin vuokra-auto ja nauti matkastasi Arnsbergiin juuri haluamallasi tavalla ja sinulle sopivaan tahtiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service