Autonvuokraus
Arnstadt
Piilota
Saksa // Arnstadt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matka Arnstadtissa sujuu mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Arnstadtissa hankkimalla vuokra-auto helposti ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta, josta löydät juuri matkaasi sopivan vuokra-auton sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Vuokra-automme Arnstadtissa ovat aina tunnetuimmilta merkeiltä ja uusimpia malleja, joilla matka sujuu miellyttävästi ja vaivattomasti. Löydät Arnstadtin toimipisteemme aivan kaupungin keskustan tuntumasta ja esimerkiksi rautatieasemalta kävelee toimipisteellemme noin 15 minuutissa. Saksassa ja Arnstadtissa kulkee vuokra-autolla helposti ja kätevästi. Sixtin vuokra-autolla saat myös matkastasi enemmän irti, juuri sinulle sopivaan tahtiin, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla.

 
 • Arnstadt

  Sixt Autonvuokraus
  Ichtershaeuser Strasse 72
  99310 Arnstadt

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla matkustat Arnstadtissa kätevästi

Arnstadtin toimipisteestämme löydät matkaasi sopivan vuokra-auton sekä kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut, joilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän. Vuokra-autovalikoimastamme löydät niin kätevät sedanit, tilavat farmarit kuin maastoon kuin maastoon sopivat maasturitkin. Mikäli tarvitset enemmän tilaa, valitse näppärä pakettiauto tai matkusta tyylillä hienolla avo- tai urheiluautolla. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian eikä tiettyä automallia. Löydät koko laajan vuokra-autovalikoimamme verkkosivuiltamme, mutta ethän epäröi ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, mikäli sinulla on kysyttävää vuokra-autoista Arnstadtissa. Lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi lasten turvaistuimia ja mikäli Arnstadtin alue ei ole sinulle entuudestaan tuttu, suosittelemme suunnistamista helpottavaa GPS-navigaattoria. Lisävakuutuksistamme löydät vuokraukseen sisältyvän kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen lisäksi matkan jatkumisturvan, kolariturvan sekä tuulilasi- ja rengasturvan, joiden ansiosta matkasi sujuu myös turvallisesti.

Tutustu Arnstadtiin kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Arnstadtin kaupunki sijaitsee Saksan keskiosassa, Frankfurtin ja Leipzigin välissä. Ensimmäiset merkinnät historiallisesta kaupungista ovat jo 700-luvulta ja kaupungista löytyykin esimerkiksi useita kauniita kirkkoja. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin Arnstadtissa ja lähde tutustumaan esimerkiksi Oberkircheen tai Johann-Sebastian-Bachkircheen. Arnstadtissa on kätevä liikkua vuokra-autolla, joka tuo myös matkaasi joustavuutta ja vapautta ja voit taittaa matkasi juuri sinulle sopivaan tahtiin. Sixtin vuokra-autolla on helppo lähteä tutustumaan myös kaupungin lähialueisiin. Lähde esimerkiksi päiväretkelle Leipzigiin, jonne ajaa Arnstadtista alle kahdessa tunnissa. Toisin sanoen Sixtin vuokra-autolla saat matkastasi Arsntadtiin vieläkin enemmän irti, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, yksin, perheen tai ystävien kanssa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service