Autonvuokraus
Aschaffenburg
Piilota
Saksa // Aschaffenburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkaan Aschaffenburgissa Sixtin vuokra-autolla

Oletko suunnittelemassa matkaa Aschaffenburgiin? Aloita matkasi kätevästi hankkimalla vuokra-auto helposti ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta. Aschaffenburg sijaitsee Main-joen varrella Baijerin osavaltiossa, lähellä Frankfurtia. Löydät Sixt Autovuokraamon kaupungin keskustan tuntumasta ja pääset perille esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä noin 20 minuutissa. Aschaffenburgin-toimipisteistämme löydät laajan ja kattavan valikoiman vuokra-autoja ja lisäpalveluita. Vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusimpia malleja ja vuokraukseen sisältyy sekä vapaat kilometrit että kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti juuri itsellesi sopivaan tahtiin ja matkanteko sujuu helposti, olitpa sitten työmatkalla, lomalla tai liikkeellä muuten vain.

 
 • Aschaffenburg

  Sixt Autonvuokraus
  Suedbahnhofstrasse 18
  63739 Aschaffenburg

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:30 - 10:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Aschaffenburg ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Aschaffenburgin-toimipisteistämme löydät aina matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Valitse allesi taloudellinen sedan tai kätevä ja tilava farmari, jossa riittää reilusti tilaa myös matkatavaroille. Mikäli tarvitset enemmän tilaa tai vuokra-auton, joka sopii maastoon kuin maastoon, löydät valikoimastamme myös luotettavat maasturit. Huomioithan kuitenkin, että Sixt ei voi taata tiettyä vuokra-automallia, vain valitsemasi autokategorian. Valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuiltamme, mutta ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, mikäli sinulla on kysyttävää vuokra-autoistamme Aschaffenburgissa tai muista palveluistamme. Lisäpalveluilla ja -vakuutuksilla saat matkaasi lisää mukavuutta ja turvaa. Mikäli Aschaffenburgin alue ei ole sinulle tuttu, on esimerkiksi GPS-navigaattori hyvä olla, tai jos matkustat lasten kanssa, löytyy valikoimastamme myös eri ikäisille sopivia lasten turvaistuimia. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kuuluu vuokraukseen, mutta voit lisätä varaukseen myös vakuutuksia, kuten kolariturvan tai tuulilasi- ja rengasturvan.

Sixtin vuokra-autolla matkustat Aschaffenburgissa kätevästi

Aschaffenburg sijaitsee Saksan keskiosassa, Main-joen rannalla. Aschaffenburgista on hyvät yhteydet myös muualle Saksaan, joten miksi et lähtisi vaikkapa päiväretkelle esimerkiksi Frankfurtiin, minne ajaa noin 40 minuutissa Sixtin vuokra-autolla. Aschaffenburgissa riittää myös nähtävää. Esimerkiksi Schöntalin ja Schonbuschin puistot tarjoavat kauniita maisemia ja Johannisburgin upea linna on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Aschaffenburgissa liikkuu vuokra-autolla näppärästi, jolloin voit tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin juuri haluamaasi tahtiin helposti ja joustavasti. Sixtin vuokra-autolla saat matkastasi Aschaffenburgiin enemmän irti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service