Auton vuokraus alueella Aschaffenburg

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Aschaffenburg

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Aschaffenburg alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Aschaffenburg

Aschaffenburg ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Aschaffenburg ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Oletko suunnittelemassa matkaa Aschaffenburgiin? Aloita matkasi kätevästi hankkimalla vuokra-auto helposti ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta. Aschaffenburg sijaitsee Main-joen varrella Baijerin osavaltiossa, lähellä Frankfurtia. Löydät Sixt Autovuokraamon kaupungin keskustan tuntumasta ja pääset perille esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä noin 20 minuutissa. Aschaffenburgin-toimipisteistämme löydät laajan ja kattavan valikoiman vuokra-autoja ja lisäpalveluita. Vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusimpia malleja ja vuokraukseen sisältyy sekä vapaat kilometrit että kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti juuri itsellesi sopivaan tahtiin ja matkanteko sujuu helposti, olitpa sitten työmatkalla, lomalla tai liikkeellä muuten vain.Aschaffenburgin-toimipisteistämme löydät aina matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Valitse allesi taloudellinen sedan tai kätevä ja tilava farmari, jossa riittää reilusti tilaa myös matkatavaroille. Mikäli tarvitset enemmän tilaa tai vuokra-auton, joka sopii maastoon kuin maastoon, löydät valikoimastamme myös luotettavat maasturit. Huomioithan kuitenkin, että Sixt ei voi taata tiettyä vuokra-automallia, vain valitsemasi autokategorian. Valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuiltamme, mutta ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, mikäli sinulla on kysyttävää vuokra-autoistamme Aschaffenburgissa tai muista palveluistamme. Lisäpalveluilla ja -vakuutuksilla saat matkaasi lisää mukavuutta ja turvaa. Mikäli Aschaffenburgin alue ei ole sinulle tuttu, on esimerkiksi GPS-navigaattori hyvä olla, tai jos matkustat lasten kanssa, löytyy valikoimastamme myös eri ikäisille sopivia lasten turvaistuimia. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kuuluu vuokraukseen, mutta voit lisätä varaukseen myös vakuutuksia, kuten kolariturvan tai tuulilasi- ja rengasturvan.
Sixtin vuokra-autolla matkustat Aschaffenburgissa kätevästi

Sixtin vuokra-autolla matkustat Aschaffenburgissa kätevästi

Aschaffenburg sijaitsee Saksan keskiosassa, Main-joen rannalla. Aschaffenburgista on hyvät yhteydet myös muualle Saksaan, joten miksi et lähtisi vaikkapa päiväretkelle esimerkiksi Frankfurtiin, minne ajaa noin 40 minuutissa Sixtin vuokra-autolla. Aschaffenburgissa riittää myös nähtävää. Esimerkiksi Schöntalin ja Schonbuschin puistot tarjoavat kauniita maisemia ja Johannisburgin upea linna on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Aschaffenburgissa liikkuu vuokra-autolla näppärästi, jolloin voit tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin juuri haluamaasi tahtiin helposti ja joustavasti. Sixtin vuokra-autolla saat matkastasi Aschaffenburgiin enemmän irti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Aschaffenburg
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Aschaffenburg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aschaffenburg sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Aschaffenburg.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Aschaffenburg?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Aschaffenburg. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 243 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Aschaffenburg
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Aschaffenburg?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Aschaffenburg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Aschaffenburg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Aschaffenburg

Näytä lisää