Autonvuokraus
Augsburg
Piilota
Saksa // Augsburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Augsburgin teillä kuljet helposti Sixtin vuokra-autolla

Matka Augsburgiin alkaa kätevästi Sixt Autovuokraamosta, josta hankit vuokra-auton helposti ja edullisesti vaikka jo ennen matkan alkua. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikille matkoille, olitpa tulossa Augsburgiin lomamatkalle tai työmatkalle. Vuokra-automme ovat aina tunnetuimmilta merkeiltä ja uusimpia malleja, joilla matkasi Augsburgissa taittuu helposti ja luotettavasti. Löydät toimipisteemme sekä Augsburgin lentoasemalta että rautatieasemalta, mistä vuokra-auto on helppo noutaa vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Vuokra-autolla on helppoa kulkea Augsburgissa ja Saksassa yleensäkin, jolloin voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivaan tahtiin. Myös vuokra-auton palautus käy kätevästi vaikka aukioloaikojemme ulkopuolella.

 
 • Augsburg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 6
  86169 Augsburg

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Augsburg Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Halderstr. 29
  86150 Augsburg

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Augsburg

  Sixt Autonvuokraus
  Bürgermeister Wegele Str. 6
  86167 Augsburg

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla matka Augsburgissa sujuu mukavasti

Molemmista Augsburgin toimipisteistämme löydät laajan ja kattavan valikoiman vuokra-autoja ja lisäpalveluita. Kätevällä ja taloudellisella henkilöautolla esimerkiksi työmatka taittuu kätevästi, tilavaan farmariin mahtuu suurempikin seurue matkatavaroineen ja maasturit sopivat maastoon kuin maastoon. Lisätilaa tarvitseville valikoimastamme löytyy myös pakettiautot. Saksan teillä matka sujuu tyylikkäästi avo- tai urheiluautolla. Valikoimamme vaihtelee eri toimipisteissämme, joten voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai halutessasi ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Lisäpalveluistamme suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria, joka ohjaa sinut aina perille helposti ja vaivatta tai lastenturvaistuimia, joista löytyy sopiva eri ikäisille lapsille. Voit valita myös halutessasi vuokra-auton dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Huomioithan kuitenkin, että Sixt ei voi taata vuokra-automallia Augsburgissa, vaan valitsemasi autokategorian. Lisävakuutuksista voit valita vuokraukseen sisältyvän vastuuvakuutuksen lisäksi esimerkiksi kolariturvan sekä tuulilasi- ja rengasturvan.

Augsburg ja sen lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Saksan eteläosassa, Baijerissa, sijaitsevassa Augsburgissa riittää tehtävää ja nähtävää. Historiallisessa ja merkittävässä yliopistokaupungissa sijaitsee esimerkiksi useita kirkkoja ja katedraaleja sekä Schaezlerin palatsi, joihin on kätevä tutustua vuokra-autolla. Esimerkiksi Augsburg-Westliche Wälderin luonnonpuiston upeista maisemista voi nauttia vuokra-autolla vain puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Augsburgin hyvien kulkuyhteyksien ansiosta myös vaikka päiväretkelle Müncheniin ajaa vuokra-autolla noin tunnissa. Saksan teillä kulkeekin kätevästi vuokra-autolla, joka mahdollistaa joustavasti matkustamisen, juuri sinulle sopivalla aikataululla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service