Auton vuokraus alueella Augsburg

 

Suosituin kohteessa Augsburg

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Augsburg Päärautatieasema alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Augsburg

Sixtin vuokra-autolla matka Augsburgissa sujuu mukavasti

Sixtin vuokra-autolla matka Augsburgissa sujuu mukavasti

Matka Augsburgiin alkaa kätevästi Sixt Autovuokraamosta, josta hankit vuokra-auton helposti ja edullisesti vaikka jo ennen matkan alkua. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikille matkoille, olitpa tulossa Augsburgiin lomamatkalle tai työmatkalle. Vuokra-automme ovat aina tunnetuimmilta merkeiltä ja uusimpia malleja, joilla matkasi Augsburgissa taittuu helposti ja luotettavasti. Löydät toimipisteemme sekä Augsburgin lentoasemalta että rautatieasemalta, mistä vuokra-auto on helppo noutaa vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Vuokra-autolla on helppoa kulkea Augsburgissa ja Saksassa yleensäkin, jolloin voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivaan tahtiin. Myös vuokra-auton palautus käy kätevästi vaikka aukioloaikojemme ulkopuolella.Molemmista Augsburgin toimipisteistämme löydät laajan ja kattavan valikoiman vuokra-autoja ja lisäpalveluita. Kätevällä ja taloudellisella henkilöautolla esimerkiksi työmatka taittuu kätevästi, tilavaan farmariin mahtuu suurempikin seurue matkatavaroineen ja maasturit sopivat maastoon kuin maastoon. Lisätilaa tarvitseville valikoimastamme löytyy myös pakettiautot. Saksan teillä matka sujuu tyylikkäästi avo- tai urheiluautolla. Valikoimamme vaihtelee eri toimipisteissämme, joten voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai halutessasi ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Lisäpalveluistamme suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria, joka ohjaa sinut aina perille helposti ja vaivatta tai lastenturvaistuimia, joista löytyy sopiva eri ikäisille lapsille. Voit valita myös halutessasi vuokra-auton dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Huomioithan kuitenkin, että Sixt ei voi taata vuokra-automallia Augsburgissa, vaan valitsemasi autokategorian. Lisävakuutuksista voit valita vuokraukseen sisältyvän vastuuvakuutuksen lisäksi esimerkiksi kolariturvan sekä tuulilasi- ja rengasturvan.
Augsburg ja sen lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Augsburg ja sen lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Saksan eteläosassa, Baijerissa, sijaitsevassa Augsburgissa riittää tehtävää ja nähtävää. Historiallisessa ja merkittävässä yliopistokaupungissa sijaitsee esimerkiksi useita kirkkoja ja katedraaleja sekä Schaezlerin palatsi, joihin on kätevä tutustua vuokra-autolla. Esimerkiksi Augsburg-Westliche Wälderin luonnonpuiston upeista maisemista voi nauttia vuokra-autolla vain puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Augsburgin hyvien kulkuyhteyksien ansiosta myös vaikka päiväretkelle Müncheniin ajaa vuokra-autolla noin tunnissa. Saksan teillä kulkeekin kätevästi vuokra-autolla, joka mahdollistaa joustavasti matkustamisen, juuri sinulle sopivalla aikataululla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Augsburg

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Augsburg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Augsburg sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Augsburg.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Augsburg?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Augsburg. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 1418 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,5)
Matka Sixtille
(4,3)
Ajoneuvon luovutus
(4,1)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Augsburg

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Augsburg?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Augsburg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Augsburg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Augsburg

Näytä lisää