Autonvuokraus
Aumund
Piilota
Saksa // Aumund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matka Aumundiin sujuu miellyttävästi Sixtin vuokra-autolla

Suunnitellessasi matkaa Aumundiin, Pohjoiseen Bremeniin, kannattaa matka aloittaa hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta näppärästi ja edullisesi. Autonvuokraus Aumundista onnistuu kätevästi jo vaikka ennen matkasi alkua verkkosivuiltamme tai soittamalla toimipisteeseemme. Aumund sijaitsee Pohjois-Bremenissä, Saksan luoteisosassa. Sixt Autovuokraamon toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan tien 250 varrella. Aumundin-toimipisteestämme löydät laajan valikoiman vuokra-autoja tunnettujen merkkien uusimpina malleina sekä kattavat lisäpalvelut. Sixtin vuokra-autolla matkustat Aumundissa ja Bremenissä kätevästi haluamaasi tahtiin ja saat matkaasi mukavaa joustavuutta, jonka mahdollistavat myös vuokra-auton nouto ja palautus aukioloaikojemme ulkopuolella.

 
 • Bremen Vegesack

  Sixt Autonvuokraus
  Aumunder Feldstr. 47
  28757 Bremen

  ma. - pe.07:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Aumund ja Bremen tutuiksi Sixtin vuokra-auton ratissa

Aumundin-toimipisteestämme löydät matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut ja -vakuutukset. Valikoimastamme löytyvät niin näppärät henkilöautot kuin tilavat farmaritkin, lisätilaa tarvitseville maasturit ja pakettiautot sekä tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Pyydämme huomioimaan, että me Sixtillä voimme taata vain valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Tutustu koko laajaan vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme tai ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin, jotta löydät juuri matkaasi sopivat vaihtoehdot. Autonvuokraukseen Aumundissa sisältyvät vapaat kilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta voit halutessasi lisätä varaukseesi tarvitsemasi lisäpalvelut ja -vakuutukset. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori, automaattivaihteisto, dieselmoottori tai lasten turvaistuimet, joilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän. Vakuutuksista suosittelemme esimerkiksi matkan jatkumisturvaa sekä kolariturvaa tuomaan lisäturvaa matkaasi.

Koe Bremen Sixtin vuokra-autolla

Aumund sijaitsee Bremenin pohjoispuolella, Saksan luoteisosassa aivan Weser-joen varrella. Bremen on historiallinen kaupunki, joka jakautuu 23 kaupunginosaan, Aumundin ollessa niistä yksi. Bremenin historia piispankaupunkina ja kauppapaikkana alkaa jo 700-luvulta ja kaupungissa riittääkin nähtävää. Vaikka kaupunki tuhoutuikin melko pahoin toisen maailmansodan aikana, löytyy sieltä edelleen historiallisesti merkittäviä ja kauniita kohteita. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan esimerkiksi kauniiseen, yli 200 hehtaarin Bürgerparkin puistoon, Marktplatziin tai Bremenin raatihuoneeseen. Vuokra-autolla Aumundista on myös helppo lähteä päiväretkelle muualle Saksaan, esimerkiksi Hampuriin ajaa alle 1,5 tunnissa. Aumundissa ja Bremenissä on helppo kulkea vuokra-autolla, jolloin matkanteko sujuu joustavasti ja näppärästi. Sixt vuokra-autolla saat matkastasi Aumundiin enemmän irti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service