Autonvuokraus
Aurich
Piilota
Saksa // Aurich
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkusta Aurichissa helposti Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Aurichiin helposti vuokraamalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta. Autonvuokraus Sixt Aurichista sujuu kätevästi ja edullisesti verkkosivuiltamme jo ennen matkasi alkua tai voit halutessasi soittaa suoraan toimipisteeseemme. Löydät Sixt Autovuokraamon vain muutaman minuutin ajomatkan päästä kaupungin keskustasta, aivan tien 72 tuntumasta. Aurichin-toimipisteestämme löydät vuokra-autoja aina tunnettujen merkkien uusimpina malleina sekä kattavasti lisäpalveluita ja -vakuutuksia. Autonvuokraukseen Aurichissa sisältyy vapaat kilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Sixt-vuokra-autolla teet matkastasi joustavamman sekä mukavamman, olitpa liikkeellä sitten työmatkalla tai lomalla.

 
 • Aurich

  Sixt Autonvuokraus
  Emder Str. 28
  26607 Aurich

  ma. - pe.06:00 - 16:00
  la. - su.08:30 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu Aurichiin Sixtin vuokra-auton avulla

Aurichin toimipisteistämme löydät aina matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Valitse kätevä sedan, tilava farmari, tehokas maasturi tai tilava pakettiauto, tai miksi et lähtisi Saksan teille allasi upea avo- tai urheiluauto. Sixt takaa aina valitsemasi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Koko vuokra-autovalikoimamme ja lisäpalvelumme löytyvät helposti verkkosivuiltamme, missä voit tutustua vaihtoehtoihin rauhassa. Voit aina ottaa yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, mikäli mieleesi herää kysyttävää. Lisäpalvelut ja -vakuutukset tuovat matkaasi turvaa. Suosittelemme erityisesti GPS-navigaattoria sekä esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvaa. Löydät valikoimastamme myös lasten turvaistuimet eri ikäisille lapsille sekä useita muita vakuutuksia vuokraukseen sisältyvän vastuuvakuutuksen lisäksi. Voit myös halutessasi valita vuokra-auton, jossa on dieselmoottori tai automaattivaihteisto.

Koe Aurich ja sen lähialueet Sixtin vuokra-autolla

Aurich sijaitsee Saksan luoteisosassa, Ala-Saksin osavaltiossa, jonka osaksi se tuli toisen maailmansodan jälkeen. Kaupungissa riittää tehtävää ja nähtävää, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla. Esimerkiksi kauniille Ewiges Meerin järvelle ajaa vain muutamassa kymmenessä minuutissa kaupungin keskustasta ja myös Schlosspark Lütetsburg tarjoaa kauniita maisemia. Tai miksi et hyppäisi Sixtin vuokra-autoon ja lähtisi tutustumaan Saksan luoteisosan rantoihin, jonne ajaa Aurichista vain puolessa tunnissa. Suurempiin kaupunkeihin, esimerkiksi Bremeniin ja Hampuriin, ajaa kätevästi päiväretkelle myös muutamassa tunnissa. Aurichissa on helppo ja kätevä liikkua vuokra-autolla. Saat matkaasi lisää joustavuutta, kun otat allesi Sixtin vuokra-auton ja voit nauttia matkastasi miellyttävästi juuri haluamallasi tavalla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service