Autonvuokraus
Bad Hersfeld/Neuenstein
Piilota
Saksa // Bad Hersfeld/Neuenstein
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Vuokra-auto kattavasta valikoimasta Bad Hersfeld/Neuensteinin matkalle

Bad Hersfeld/Neuensteinin Sixt Autovuokraamo palvelee Saksan-kävijää tarjoten ammattitaitoiset autonvuokrauspalvelut sekä laadukkaan ja modernin autovalikoiman, jossa riittää valinnanvaraa. Toimipisteemme sijaitsee Bad Hersfeldin kaupunkiin kuuluvassa Neuensteinin kunnassa. Tässä palvelupisteessämme valittavanasi on jopa luksusautoja eli erilaisia avo- ja urheiluautoja, jotka ovat omiaan siivittämään Saksan-kävijän kohti unohtumattomia seikkailuja. Jos taas kaipaat jotain simppelimpää, voit varata käyttöösi henkilöauton tai farmarin. Maastoja tutkittaessa maasturi on nappivalinta, kun taas pakettiauto palvelee silloin, kun tilantarve on suurimmillaan. Bad Hersfeld/Neuensteinin toimipisteellämme voit palauttaa ja noutaa vuokra-autosi myös aukioloaikojen ulkopuolella, ympäri vuorokauden.

 
 • Bad Hersfeld/Neuenstein

  Sixt Autonvuokraus
  Im Biegen 1
  36286 Neuenstein/Bad Hersfeld

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeistele Sixt-varauksesi tarpeellisin palveluin

Bad Hersfeld/Neuensteinin Sixt Autovuokraamosta varattava autonvuokraus on helppoa täydentää lisävarustein, kuten lasten turvaistuin tai GPS-navigaattori. Lisäturvat tuovat puolestaan matkallesi turvallisuuden tunnetta, jonka ansiosta voit suunnata matkalle kevein mielin. Niistä valittavanasi ovat kolariturva tai lasi- ja rengasturva, kuten myös vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva tai vapaaehtoinen henkilövakuutus. Haluamme tarjota mahdollisimman joustavaa asiakaspalvelua, joten paketoit oman varauksesi täsmälleen itsesi näköisillä lisäpalveluilla, joiden koet olevan matkalla hyödyllisiä. Pidäthän kuitenkin aina varausta tehdessäsi mielessä, että voimme taata käyttöösi haluamastasi ajoneuvosta ainoastaan tietyn kategorian, emmekä tarkkaa automallia.

Tutki Keski-Saksaa Sixtin vuokra-autolla

Neuenstein on Keski-Saksassa sijaitseva kunta, joka on osa Bad Hersfeldin kaupunkia. Pikkuruinen Neuenstein hurmaa oitis jokaisen kävijänsä kauniin vehreällä luonnollaan, johon tekee takuulla mieli tutustua lähemminkin. Helpoiten tutustut Neuensteinin seutuun vuokraamalla käyttöösi auton Bad Hersfeld/Neuensteinin Sixt Autovuokraamosta. Varauksen voit tehdä jo ennen matkalle lähtöä ennakkoon netissä, ja perille kohteeseen päästyäsi pääset hyppäämään rattiin vaikka saman tien, mikäli niin haluat. Bad Hersfeldin kaupungin alue ympäröivine kuntineen tarjoaa kivaa tekemistä. Täällä voit suunnata vuokra-autosi nokan esimerkiksi kohti Stiftsruinen kirkkoa, joka viehättää silmää erikoislaatuisella arkkitehtuurillaan. Tai koe interaktiivinen museo Wortreich, jossa päivä vierähtää varmasti huomaamattomasti. Näistä molemmat sekä muut alueen nähtävyydet ja maistuvat ravintolat tavoitat parhaiten vuokra-autolla, joka mahdollistaa liikkumisen vailla aikatauluja.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service