Autonvuokraus
Bad Homburg
Piilota
Saksa // Bad Homburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Varaa vuokra-auto Sixtiltä Bad Homburgin seudun tutkimiseen

Saksan ja Bad Homburgin kutsuessa anna Sixt Autovuokraamon tarjota sinulle matkasi ajaksi autonvuokrauspalvelut, jotka ovat vertaansa vailla. Tehdessäsi varauksen tähän toimipisteeseen pääset valitsemaan itseäsi parhaiten palvelevan vuokra-autotyypin runsaasta valikoimasta. Hyppää kätevän kokoisen henkilöauton kyytiin, joka vie sinut perille paikasta toiseen ketterästi, tai ota hyöty irti farmarin tarjoamasta lisätilasta. Jykevällä maasturilla taitat vaikeampikulkuisetkin reitit ja pakettiautoon mahdutat suuremmatkin mukana kulkevat tarvikkeet, kuten vaikkapa harrastusvälineet. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja aloita varauksen teko Bad Homburgin matkasi kruunaamaan.

 
 • Bad Homburg

  Sixt Autonvuokraus
  Urseler Str. 65
  61348 Bad Homburg

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la. - su.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Mitkä lisäpalvelut palvelevat parhaiten juuri sinua?

Tehdessäsi varausta nettisivuillamme pidäthän mielessäsi, ettei Sixt voi taata varaukseesi tarkkaa automallia, vaan ainoastaan kategorian, johon haluamasi vuokra-auto kuuluu. Varauksen teon yhteydessä se kannattaa myös samalla maustaa mahdollisimman kattavilla lisäpalveluilla, kuten matkan jatkumistutrvalla, vapailla ajokilometreillä tai lisäkuljettajalla. Näin saat reissuusi vapauksia ja mukavuutta, jotka ovat tärkeitä juuri sinulle. Lisäturvistamme voit valita varaukseesi kolariturvan, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai lasi- ja rengasturvan. Entäpä varusteet? Höystä varauksesi vielä lisäämällä siihen vaikkapa lasten turvaistuin tai GPS-navigaattori. Kun saat itse lisätä varaukseesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut, vuokra-autosi käyttö tulee tuntumaan räätälöidyltä varauksen alusta loppuun asti.

Vapautta ja nautintoa lisäävä autonvuokraus Bad Homburgissa

Bad Homburg, tai pidemmältä nimeltään Bad Homburg vor der Höhe, on Saksan Hessenin osavaltiossa sijaitseva pikkukaupunki. Tämä 1800-luvulla kylpyläkaupunkina tunnettu kaunokainen on tutustumisen arvoinen kohde, jonka hulppeat palatsit, kirkot ja puistot viehättävät ikiaikaisella kauneudellaan. Kulttuurinnälän tyydyttämisen lisäksi kaupunki tarjoaa myös huveja muun muassa eläintarhan, vapaa-ajan puiston ja automuseon muodossa, joten täällä ei käy perheen pienimmilläkään aika pitkäksi.

Kun käytössäsi on luotettava vuokra-auto, ennätät nähdä ja kokea enemmän ympäri Bad Homburgia löytyviä kohteita ja aktiviteetteja. Vuokra-auton ansiosta olet myös vapautettu julkisen liikenteen aikataulujen seuraamiselta ja muutat vaikka päivän suunnitelmaa lennosta, esimerkiksi säätilan vaihtuessa. Ota osaksi matkaohjelmaasi autonvuokraus, anna Sixt Autovuokraamo Bad Homburgin tarjota käyttöösi toimiva menopeli, ja nauti lomastasi tai työmatkastasi täysin siemauksin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service