Autonvuokraus
Bad Tölz
Piilota
Saksa // Bad Tölz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Vuokra-autolla pitkin poikin Bad Tölzia

Sixt Autovuokraamo Bad Tölzissa on mainio lisä matkasuunnitelmiisi, kun ammattitaitoinen autonvuokraus on tarpeen. Tällä toimipisteellämme on käytössä vuokra-auton palautusmahdollisuus ympäri vuorokauden, minkä lisäksi valitset menopelisi jopa kolmesta eri kategoriasta. Täällä voit valita allesi kätevän kokoisen henkilöauton, jolla kurvaat paikasta toiseen alta aikayksikön. Valinnaksesi voi myös osua farmari, mikäli tarvitset enemmän tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Pakettiauto on suurimman kokoluokan valinta ajoneuvoksi, mikäli mukana kulkevat esimerkiksi tilaa vievät harrastusvälineet. Olipa valintasi mikä tahansa edellisistä ajoneuvotyypeistä, tee autonvuokraus Bad Tölzin Sixt Autovuokraamosta, ja haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokramenopeli odottaa sinua näppärästi määränpäässä.

 
 • Bad Tölz

  Sixt Autonvuokraus
  Albert-Schäffenacker-Str. 1a
  83646 Bad Tölz

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisää varaukseesi turvaa ja toimivuutta tuovat lisäpalvelut

Pidäthän varausta tehdessäsi mielessä, että Bad Tölzin Sixt Autovuokraamo voi taata käyttöösi haluamastasi ajoneuvosta ainoastaan kategorian, mutta ei tarkkaa automallia. Varausta tehdessäsi siihen on myös hyvä sisällyttää erilaisia lisäpalveluja ja -varusteita. Matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit tuovat lisävapauksia reissusuunnitelmiisi, samalla kun vapaaehtoinen henkilövakuutus rauhoittaa mielesi matkan ajaksi. Kolariturva sekä lasi- ja rengasturva ovat oiva lisä tuomaan matkalle entistä enemmän turvallisuuden tunnetta, ihan vain kaiken varalta. Lisää vielä vuokra-autoosi GPS-navigaattori ja syrjäisemmätkään tieosuudet eivät jää sinulta löytämättä.

Tee Bad Tölzin matkasta joustavampi autonvuokrauspalvelulla

Bad Tölz on Münchenin eteläpuolella sijaitseva pikkuruinen kaupunki, jonka kaunis ja historiallinen arkkitehtuuri sulkee hetkessä pauloihinsa tänne matkaavan. Marktstrasse on keskustan mäkinen ostoskatu, jota ympäröimien hulppeiden rakennusten vierellä kulkiessa voi vain haukkoa henkeä. Ja ottaa tietysti monia upeita kuvia. Puistot, museota ja kirkot tuovat mukanaan unohtumattomia elämyksiä historian siipien havinaa kaipaavalle.

Moni suuntaa tänne myös golfinpeluun merkeissä, ja Tölzer Golfclub onkin pidetty paikka, jonka mahtavissa maisemissa kelpaa puttailla. Olitpa sitten suuntaamassa Bad Tölzin alueelle urheilun tai kulttuurin nälkää tyydyttämään, tai vaikkapa työmatkalle, pienen paikkakunnan vähäisen julkisen liikenteen huomioon ottaen paras keino liikkua täällä on vuokra-auto. Sisällytä siis autonvuokraus osaksi Bad Tölzin matkaohjelmaasi, ja tulet nauttimaan matkaohjelmasi joustavuudesta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service