Auton vuokraus alueella Bad Tölz

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bad Tölz

* Hinnat on laskettu 01.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bad Tölz alkaen 08.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bad Tölz

Lisää varaukseesi turvaa ja toimivuutta tuovat lisäpalvelut

Lisää varaukseesi turvaa ja toimivuutta tuovat lisäpalvelut

Sixt Autovuokraamo Bad Tölzissa on mainio lisä matkasuunnitelmiisi, kun ammattitaitoinen autonvuokraus on tarpeen. Tällä toimipisteellämme on käytössä vuokra-auton palautusmahdollisuus ympäri vuorokauden, minkä lisäksi valitset menopelisi jopa kolmesta eri kategoriasta. Täällä voit valita allesi kätevän kokoisen henkilöauton, jolla kurvaat paikasta toiseen alta aikayksikön. Valinnaksesi voi myös osua farmari, mikäli tarvitset enemmän tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Pakettiauto on suurimman kokoluokan valinta ajoneuvoksi, mikäli mukana kulkevat esimerkiksi tilaa vievät harrastusvälineet. Olipa valintasi mikä tahansa edellisistä ajoneuvotyypeistä, tee autonvuokraus Bad Tölzin Sixt Autovuokraamosta, ja haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokramenopeli odottaa sinua näppärästi määränpäässä.Pidäthän varausta tehdessäsi mielessä, että Bad Tölzin Sixt Autovuokraamo voi taata käyttöösi haluamastasi ajoneuvosta ainoastaan kategorian, mutta ei tarkkaa automallia. Varausta tehdessäsi siihen on myös hyvä sisällyttää erilaisia lisäpalveluja ja -varusteita. Matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit tuovat lisävapauksia reissusuunnitelmiisi, samalla kun vapaaehtoinen henkilövakuutus rauhoittaa mielesi matkan ajaksi. Kolariturva sekä lasi- ja rengasturva ovat oiva lisä tuomaan matkalle entistä enemmän turvallisuuden tunnetta, ihan vain kaiken varalta. Lisää vielä vuokra-autoosi GPS-navigaattori ja syrjäisemmätkään tieosuudet eivät jää sinulta löytämättä.
Tee Bad Tölzin matkasta joustavampi autonvuokrauspalvelulla

Tee Bad Tölzin matkasta joustavampi autonvuokrauspalvelulla

Bad Tölz on Münchenin eteläpuolella sijaitseva pikkuruinen kaupunki, jonka kaunis ja historiallinen arkkitehtuuri sulkee hetkessä pauloihinsa tänne matkaavan. Marktstrasse on keskustan mäkinen ostoskatu, jota ympäröimien hulppeiden rakennusten vierellä kulkiessa voi vain haukkoa henkeä. Ja ottaa tietysti monia upeita kuvia. Puistot, museota ja kirkot tuovat mukanaan unohtumattomia elämyksiä historian siipien havinaa kaipaavalle. Moni suuntaa tänne myös golfinpeluun merkeissä, ja Tölzer Golfclub onkin pidetty paikka, jonka mahtavissa maisemissa kelpaa puttailla. Olitpa sitten suuntaamassa Bad Tölzin alueelle urheilun tai kulttuurin nälkää tyydyttämään, tai vaikkapa työmatkalle, pienen paikkakunnan vähäisen julkisen liikenteen huomioon ottaen paras keino liikkua täällä on vuokra-auto. Sisällytä siis autonvuokraus osaksi Bad Tölzin matkaohjelmaasi, ja tulet nauttimaan matkaohjelmasi joustavuudesta!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bad Tölz
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bad Tölz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bad Tölz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bad Tölz.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bad Tölz?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bad Tölz. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 223 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bad Tölz
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bad Tölz?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bad Tölz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bad Tölz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bad Tölz

Näytä lisää