Autonvuokraus
Bamberg
Piilota
Saksa // Bamberg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Henkilöautoja, tilaihmeitä ja luksusautoja Bambergin Sixt Autovuokraamossa

Bambergin keskustasta löydät Sixt Autovuokraamon, joka tarjoaa käyttöösi mitä upeimman kattauksen vuokra-autoja ja autonvuokrauspalveluja. Täällä vuokrattavanasi ovat runsaasti lisätilaa tuovat pakettiautot, jotka palvelevat isompiakin porukoita ja mukana kulkevia tavaramääriä. Hieman pienempään tilantarpeeseen sopivat farmarit ovat nekin tilavia vuokra-autoja, mikäli mukana matkaa useampia henkilöitä ja tarpeen on kuljettaa takakontissa vaikkapa ostoksia. Henkilöauto puolestaan on ratkaisu sinulle, joka pidät näppärästi kulkevista ja helposti parkkiin saatavista menopeleistä. Näiden kolmen kategorian lisäksi Bambergissa sijaitseva Sixt Autovuokraamo tarjoaa myös mahdollisuuden maalata tänne suuntaavalle loma- tai työmatkallesi todellinen kultareunus. Täältä voit nimittäin varata käyttöösi myös luksusautojemme helmet eli avo- ja urheiluautot, joissa lepäävät niin oma silmä kuin taatusti vastaantulijoiden katseetkin!

 
 • Bamberg

  Sixt Autonvuokraus
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeinen silaus Sixt-varaukseesi haluamistasi lisäpalveluista

Kun olet valinnut helppokäyttöisillä nettisivuillamme haluamasi autokategorian, pidäthän mielessäsi, että Sixt voi taata varaukseesi ainoastaan kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Lopullinen vuokra-autosi selviää perillä kohteessa, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen. Viimeistele vielä varauksesi lisäämällä siihen lisäpalvelut, jotka tekevät juuri sinun lomastasi tai työmatkastasi täydellisen. Valittavanasi on esimerkiksi turvaa tuovat lisäturvapalvelut, kuten matkan jatkumisturva, kolariturva tai lasi- ja rengasturva. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat matkasuunnitelman vaihdon vaikka lennosta, kun taas lisäkuljettajan lisääminen varaukseen tuo tullessaan asianmukaiset tauot ratin takaa. Klikkaa vielä vuokra-autoosi lasten turvaistuin tai GPS-navigaattori, tai vaikka molemmat, ja olet viimeistellyt varauksesi huolella. Näin matka voi alkaa kevein mielin!

Bambergia tutkimassa jouhevasti Sixtin vuokra-autolla

Kun suuntanasi on Saksa ja siellä Bamberg, olet suuntaamassa hurmaavaan pikkukaupunkiin, joka tunnetaan monestakin syystä. Kyseessä on nimittäin kaupunki, joka tunnetaan niin sen yliopistosta, hallinnosta, hiippakunnasta kuin oluestakin. Keskiaikainen vanhakaupunki kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja se onkin ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka historiallisine rakennuksineen. Täällä kuljet muitta mutkitta, kun allasi on luotettava vuokra-auto. Olet vapaa julkisen liikenteen aikatauluista, etkä tarvitse taksikyytiä jokaiselle retkellesi. Tee siis matkanteostasi erinomaisen jouhevaa Sixt Autovuokraamo Bambergin tarjoamilla autonvuokrauspalveluilla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service