Autonvuokraus
Bayreuth
Piilota
Saksa // Bayreuth
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Aloita matkasi Bayreuthissa laadukkaasti Sixtin kautta

Kun haluat aloittaa loma- tai työmatkasi laadukkaasti ja mukavasti Saksassa, kannattaa kääntyä Sixt Autovuokraamo Bayreuthin puoleen, joka tarjoaa kattavan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-ajoneuvon, joten älä epäröi olla yhteydessä. Yksinmatkustava tai isompikin porukka matkustaa taloudellisesti vuokra-autolla Bayreuthissa henkilöauton tai farmarin muodossa. Mikäli tarvetta on tavarankuljetukselle, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Kaikki ajoneuvomme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja jo valmiiksi perusteellisesti varusteltuja. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa ajoneuvosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme ja tarvittaessa voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

 
 • Bayreuth

  Sixt Autonvuokraus
  Bernecker Str. 65
  95448 Bayreuth

  ma. - pe.07:00 - 14:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tekee matkastasi astetta nautinnollisemman

Sixt Autovuokraamo Bayreuthin vuokra-autot ovat tunnettujen merkkien uusia autoja ja saat ne meiltä aina edullisesti. Varaustasi ja autonvuokraustasi Bayreuthissa voit muokata kätevästi laadukkailla lisäpalveluilla, jotka löydät verkkosivuiltamme. GPS-navigaattori on kätevä lisävaruste auttamaan reittivalinnoissa, kun käytössäsi on vapaat ajokilometrit, jotka tarjoamme sinulle ja seurueellesi. Pienten lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Mikäli matkustat isommassa porukassa ja useampi haluaa kokea Sixt-ajomukavuuden, on varaukseen helppo lisätä lisäkuljettaja niin pääsette jakamaan ajokilometrejä. Myös kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat tutustumisen arvoisia. Tutustu lisäpalveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme ja kysy lisää ystävälliseltä asiakaspalvelultamme!

Bayreuth odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Bayreuth sijaitsee Saksassa Baijerin osavaltiossa ja se on mielenkiintoinen kaupunki, jossa riittää nähtävää ja tehtävää, varsinkin kun käytössäsi on oma vuokra-auto. Matkan aikana kannattaa nauttia tämän kaupungin tarjoamasta kulttuurista ja suunnistaa upeaan Margravial-oopperataloon, joka on barokkityylinen ja todellinen elämys. Tämän jälkeen suunnistat kätevästi Sixtin vuokra-auton keulan kohti Uutta linnaa, jossa pääset aistimaan historian havinaa, sillä linna on rakennettu vuonna 1753. Bayreuthista löytyy myös lukuisia museoita, joissa kannattaa piipahtaa, ja yksi näistä on jo vuonna 1976 avattu Richard Wagnerin museo. Kaikki nähtävyydet ja kohteet ovat helposti saavutettavissa omalla Sixtin vuokra-autolla. Toisin sanoen autonvuokraus Bayreuthissa kannattaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service