Autonvuokraus
Beckum
Piilota
Saksa // Beckum
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Vuokra-auto Beckumissa Sixtin laadukkaasta valikoimasta

Saksan Beckumiin saavuttuasi autonvuokraus sujuu mitä näppärimmin Beckumin keskustassa sijaitsevassa Sixt Autovuokraamossa. Täällä aikataulut huomioidaan joustavasti, sillä tässä palvelupisteessämme vuokra-auton palauttaminen onnistuu ympäri vuorokauden. Tarjoamamme autokalusto on aina laadukas ja moderni, ja siihen kuuluvat vuokra-ajoneuvot ovat tunnetuimpien automerkkien valmistamia. Beckumin-toimipisteeltämme löydät matkasi ajaksi käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot kuin tilavammat farmaritkin, hankalampia maastoja taittavista maastureista puhumattakaan. Pakettiauto on ratkaisu silloin, kun suurempi lisätila on tarpeen. Entä miten olisi luksusauto lomaasi tai työmatkaasi täydentämään? Myös se käy päinsä meillä, sillä tarjoamme käyttöösi myös upeita avo- ja urheiluautoja. Siirry helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja huomaat, kuinka jouhevaa autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa voi ollakaan, Beckumin-matkasi on jo huomaamatta askeleen lähempänä!

 
 • Beckum

  Sixt Autonvuokraus
  Neubeckumer Str. 138a
  59269 Beckum

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kattavat Sixt-lisäpalvelut, joista päätät sinä itse

Kun alat tehdä varausta, pidäthän mielessäsi, että Sixt voi taata ainoastaan kategorian, johon haluamasi vuokra-auto kuuluu. Tarkka malli ja merkki selviävät paikan päällä, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen. Entäpä lisäpalvelut? Niitä voit lisätä varaukseesi kokonaan oman mielesi mukaisesti. Jos koet, että haluat elää hetkessä ja sisällyttää vapauden osaksi matkasuunnitelmaasi, liitä varaukseesi matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit. Ja mikäli teitä ajokortillisia on lähdössä matkalle mukaan vähintään kaksi, lisäkuljettajan lisääminen varaukseen tuo mukanaan lisää joustavuutta sekä ansaitut lepotauot ratista. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus tuovat puolestaan rauhallista mieltä matkalle mukaan lisäturvan muodossa. Kokoa edellä mainituista ratkaisuista kokonaisuus, joka palvelee parhaiten juuri sinun autonvuokraustasi Beckumiin suunnatessasi.

Rentoudu ja nauti lomastasi Beckumin rauhassa

Kompaktin kokoinen ja suloinen Beckum houkuttelee luokseen rauhallaan ja kauneudellaan. Viihtyisät talot ja kävelykatujen leppoisa tunnelma ovat omiaan saamaan kiireisen arjen unohtumaan. Maistele paikallisia ruokalajeja kaikessa rauhassa kaupungin pienissä, mutta tunnelmallisissa ravintoloissa. Mikäli kaipaat pikkukaupungin lisäksi matkaohjelmaasi suuremman kaupungin vilinää vaikka yhdeksi päiväksi, Dortmund ja Münster sijaitsevat täältä ainoastaan 50 kilometrin säteellä, joten Beckumista käsin voit vaikkapa suunnata ostosmatkalle jompaan kumpaan niistä. Tähän tarkoitukseen vuokra-auto on paras ja toimivin ratkaisu, joka kyydittää kätevästi matkalaista niin pitkin poikin Beckumia, kuin läheisiin kyliin ja kaupunkeihinkin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service