Autonvuokraus
Bergen auf Rügen
Piilota
Saksa // Bergen auf Rügen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bergen auf Rügen

Bergen auf Rügenin Sixt Autovuokraamo palvelee pikkukaupungin keskustassa ja toimipisteelle on helppo löytää autonvuokrausasioissa. Tälle palvelupisteelle voit varata sinua odottamaan maastoja mahtavasti taittavan maasturin, tilaihmeenä matkallasi toimivan farmarin, kätevästä koostaan kehutun henkilöauton tai halutessasi myös autokalustoomme kuuluvan avo- tai urheiluauton. Sixtiltä vuokratessasi saat aina käyttöösi laatuajopelin, joka on ollut käytössä vain keskimäärin noin kolmisen kuukautta. Nauti onnistuneesta autonvuokrauskokemuksesta Bergen auf Rügenissa, ja luota laadukkaan ajoneuvon tarjonta osaavan ammattilaisen käsiin!

 
 • Bergen Juna-as./Insel Rügen

  Sixt Autonvuokraus
  Bahnhofstr. 34
  18528 Bergen auf Rügen

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtiltä lisäpalvelut oman tarpeesi mukaan

Osuipa valintasi mihin tahansa edellä mainituista ajoneuvotyypeistä, tee autonvuokrauksesta totta Bergen auf Rügenin Sixt Autovuokraamossa, ja haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokra-auto odottaa perille päästyäsi toimipisteessä kaupungin keskustassa. Muistathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata varaukseesi vain kategorian, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Viimeistele varauksesi täydelliseksi lisäten siihen lisäpalveluja, jotka tekevät Saksaan suuntautuvasta lomastasi tai työmatkastasi jouhevan. Sixtillä voit valita esimerkiksi turvaa tarjoavat lisäturvapalvelut, kuten lasi- ja rengasturvan, kolariturvan sekä matkan jatkumisturvan. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat suunniteltujen reittien muuttamisen, kun taas lisäkuljettajan lisääminen varaukseen tuo joustavuutta ajovuoroihin. Klikkaa varaukseen myös laadukas GPS-navigaattori ja tarvittaessa lasten turvaistuin, ja olet viimeistellyt perillä Bergen auf Rügenissa odottavan ajoneuvosi viimeisen päälle.

Vuokra-autolla ympäri Bergen auf Rügenin seutua

Bergen auf Rügen on pieni ja idyllinen kaupunki Koillis-Saksassa, Rügenin saarella. Kyseessä on Saksan suurin saari, joka on pinta-alaltaan 926 neliökilometriä. Bergen auf Rügenissa kätevin tapa liikkua paikasta toiseen on vuokra-auto, jonka kyydittämänä löydät alueen kaikki ihastuttavat nähtävyydet, etkä ole riippuvainen julkisen liikenteen tarjoamista harvoista bussivuoroista. Vierailun arvoisia kohteita täällä ovat muun muassa vanhan ajan museo Oldtimer Museum Rügen, josta löytyy niin vanhoja autoja kuin höyryveturikin, sekä huikea Insel Vilm -luonnonpuisto jykevine puineen ja kuvankauniine maisemineen.

Pakatkaa kauniina kesäpäivänä vuokra-autoon piknik-eväät ja suunnatkaa auto kohti Putbusin viehättävää linnanpuistoa. Tai miltä kuulostaa lomapäivä hiekkarannalla? Kun käytössänne on Sixt Autovuokraamon vuokra-auto Bergen auf Rügenin seudun tutkimiseen, voitte suunnata vaikkapa Binzer Strand -hiekkarannalle tai jollekin muulle alueen rannoista. Vuokra-auton ansiosta voitte päättää päiväohjelmanne vapaasti ja vaihtaa halutessanne suunnitelmia!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service