Autonvuokraus
Bergkamen
Piilota
Saksa // Bergkamen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bergkamen

Bergkamenin keskustassa sijaitsevaan Sixt Autovuokraamon toimipisteeseen voit varata laadukkaan vuokra-auton viidestä eri kategoriasta. Sixt tarjoaa Bergkameniin suuntautuvalle työ- tai lomamatkallesi käyttöösi sekä laadukkaat autonvuokrauspalvelut että autokaluston helmet, jotka ovat huristelleet teiden päällä keskimäärin vain kolmisen kuukautta. Bergkamenin-toimipisteellämme vuokrattavanasi ovat esimerkiksi lisätilaa mukavasti tarjoavat farmarit, joihin mahdutat hyvin niin matkustajat kuin ostoksetkin. Henkilöauto puolestaan on oiva valinta, kun pienempi menopeli riittää. Maasturilla taitat vaativammatkin osuudet tutkiessasi syrjäisempiä seutuja päällystämättömine teineen. Bergkamenin Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrauspalveluissaan myös luksusautovalikoiman ylväät jäsenet eli komean virtaviivaiset avo- ja urheiluautot. Valitse oma kategoriasi ja olet jo askeleen lähempänä Saksaa!

 
 • Bergkamen

  Sixt Autonvuokraus
  Obere Erlentiefenstr. 5-9
  59192 Bergkamen

  ma. - pe.07:30 - 16:30
  la.08:00 - 10:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

sixtin lisäpalvelut, joista kelpaa valita

Varauksen tekoon alkaessasi on tärkeää pitää mielessä yksi seikka, nimittäin se, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, mutta ei tarkkaa automallia tai -merkkiä. Vuokra-autosi selviää perillä kohteessa, aina ajankohtaisen varaustilanteen mukaan. Lisäksi varausta tehdessä on hyvä ottaa huomioon erilaisten lisäturvien, lisäpalvelujen ja varusteiden tarjonta, ja valita niistä omaan varaukseen vain sinulle tarpeellisimmat. Näin maksat pelkästään niistä palveluista, joista koet hyötyväsi omassa vuokra-autossasi. Lisäpalveluissa on valittavanasi muun muassa vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus, kolariturva tai lasi- ja rengasturva. Täydennä laadukas vuokra-autosi GPS-navigaattorilla, ja lisää tarvittaessa varaukseen lastenistuin, ja olet varmasti hyvin varustautunut tulevaan seikkailuusi!

Tutki Bergkamenia ja Dortmundia vuokra-auton avittamana

Länsi-Saksassa, Ruhrin alueella ja Arnsbergin hallintoalueella sijaitseva Bergkamen on viehättävä pikkukaupunki, joka on mainio vaihtoehto majoittumiseen Dortmundiin suunnatessasi. Bergkamenissa nautit kaupungin tunnelmallisista pikku kujista ja pääset mukavasti sisälle pienen kaupungin elämään. Halutessasi viettää päivän Dortmundin vilkkailla ostoskaduilla tai lukuisilla nähtävyyksillä, Sixtin vuokra-autolla hurautat suurkaupunkiin 15 kilometrin matkan hetkessä. Ota Dortmundiin suuntautuvan päiväretken ohjelmaan vaikkapa Tierpark Hamn -eläinpuisto, Brewery Museum -panimomuseo tai jalkapallomuseo German Football Museum. Takaisin Bergkameniin ajettua mielen voi helposti tyhjentää suurkaupungin hulinasta valitsemalla jokin alueen rennon ilmapiirin tarjoavista ravintoloista, kuten Forellenhof Fisch Restaurant -kalaravintola. Mikäli haluatte lisätä intiimiä tunnelmallisuutta lomaanne, majoittukaa hotellin sijaan yhdessä Bergkamenin majataloista. Autonvuokrauksella Bergkamenista pääset kokemaan Saksan monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service