Autonvuokraus
Bielefeld
Piilota
Saksa // Bielefeld
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tervetuloa monipuoliseen Bielefeldiin ja Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Bielefeld toivottaa matkailijan lämpimästi tervetulleeksi Saksaan ja monipuolisen merkkiautovalikoimansa pariin. Kaikki vuokra-ajoneuvomme ovat uudehkoja, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja saat ne meiltä aina edullisesti. Meiltä löydät juuri sinulle ja seurueellesi sopivat vuokra-ajoneuvot, olitpa sitten matkassa työn tai loman merkeissä. Voit tutustua koko vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään viikon jokaisena päivänä koskien autonvuokrausta Bielefeldissä. Sixt Bielefeldistä löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita henkilöautoja ja farmareita, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit kaupungissa ja sen ympäristössä.

 
 • Bielefeld

  Sixt Autonvuokraus
  Elsa-Brändström-Str. 6-8
  33602 Bielefeld

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Bielefeld Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Am Bahnhof 1
  33602 Bielefeld

  ma. - pe.06:30 - 19:00
  la.08:00 - 17:30
  su.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Nauti laadukkaasta ajomukavuudesta ja Sixtin kattavista lisäpalveluista

Sixt Autovuokraamo Bielefeld tarjoaa hyvin varustellut ja turvalliset merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan juuri sinulle. Varausta on helppo muokata kätevillä lisäpalveluilla omien tarpeiden mukaan ja saada näin ollen matkasta eniten irti. Otathan huomioon, että tarjoamme vuokra-auton Bielefeldissä valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen luvata. Tarjoamme ajomatkoillesi vapaat ajokilometrit ja näitä voitkin kätevästi hyödyntää lisäämällä varaukseesi GPS-navigaattorin, jolla suunnistat entistä huolettomammin perille. Jos matkustat pienten lasten kanssa, lastenistuimet on hyvä lisätä varaukseen, jotta koko perhe matkustaa turvallisin mielin. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, voi lisäkuljettajan lisääminen olla oiva ratkaisu, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Maksaessasi varauksen vasta ajoneuvoa noudettaessa, teet mahdolliset muutokset ja peruutukset varaukseen maksutta. Muistathan myös, että varaukseen ei lisätä piilokuluja.

Koe Bielefeld monipuolisemmin Sixtin vuokra-autolla

Bielefeld on kaunis saksalainen kaupunki, josta löytyy mukavasti tehtävää ja nähtävää. Etäisyydet taittuvat parhaiten omalla vuokra-autolla, sillä silloin et ole riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista, vaan voit rauhassa suunnitella ohjelmasi sinulle parhaiten sopivaksi. Suuntaa vuokra-auton keula kohti Sparrenburgin linnaa ja nauti näistä idyllisistä maisemista ja historian havinasta. Koko perheelle loistavasti sopiva kohde on Heimatin eläintarha, jossa varsinkin perheen pienimmät pääsevät ihastelemaan eriaisia eläimiä. Jos haluat nauttia luonnosta ja varsinkin sen vehreydestä, ota Sixtin vuokra-autosi suunta kohti kasvitieteellistä puutarhaa ja vietä päivä ihastellen mitä kauniimpia kukkia ja viherkasveja. Autonvuokrauksella Bielefeldissä saat matkasti enemmän irti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service