Autonvuokraus
Bitterfeld
Piilota
Saksa // Bitterfeld
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bitterfeld

Saksaan ja siellä Bitterfeldiin saavuttuasi autonvuokraus sujuu kätevästi kaupungin keskustassa sijaitsevassa Sixt Autovuokraamon toimipisteessä. Koska tarjoamamme autokalusto on vain vähän aikaa käytössä ollut, laadukas ja moderni, saat käyttöösi uudehkon vuokra-ajoneuvon, jonka on valmistanut jokin tunnetuimmista automerkeistä. Bitterfeldin keskustan toimipisteellemme voit varata käyttöösi sekä kompaktin kokoisen henkilöauton että tarpeen vaatiessa myös tilavampana ratkaisuna toimivan farmarin. Saatavilla on myös maastureita, jotka palvelevat parhain päin vaihtelevampiin maastoihin suunnatessa. Pakettiauto puolestaan on erinomainen ratkaisu isompaa säilytystilaa kaivatessa. Entäpä autokalustomme sisältämät erityislaatuiset helmet sitten? Avoauto- ja urheiluautovalikoimastamme nappaat matkallesi niin näyttävän menopelin, että metsien eläimetkin lääntyvät katsomaan! Siirry siis helppokäyttöiseen varaustyökaluumme, varaa haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokra-auto, ja toteuta Bitterfeldiin suuntautuvan matkasi autonvuokraus mitä kätevimmin Sixt Autovuokraamon avustuksella.

 
 • Bitterfeld

  Sixt Autonvuokraus
  Bismarckstr. 61
  06749 Bitterfeld-Wolfen

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Maksat vain haluamistasi lisäpalveluista, et muusta!

Varaustyökaluumme siirryttyäsi pääset lisäämään varaukseesi juuri ne lisäpalvelut ja lisäturvat, joita itse vuokraajana ajattelet matkallasi tarvitsevasi. Näin ollen et maksa Sixtillä koskaan turhasta, vaan ainoastaan lisämausteista, jotka haluat valita. Mikäli ajatuksena on nauttia matkalla vapaudesta, voit valita varauksesi sisältämään vapaat ajokilometrit ja matkan jatkumisturvan. Näin voit vaihtaa matkasuunnitelmaa kokonaan mielialan mukaan. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus puolestaan rauhoittavat mieltä vieraan seudun teillä ajellessa. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessäsi, että voimme taata ainoastaan autokategorian, johon haluamasi ajoneuvo kuuluu, tarkan menopelin selvitessä matkakohteessa, paikkakunnan ajankohtaisen varaustilanteen perusteella. Turvallista matkaa!

Tutki laajalti Bitterfeldin aluetta vuokra-autosta käsin

Kaakkois-Saksassa sijaitseva Bitterfeld on tutustumisen arvoinen kaupunki halutessasi tutustua hieman pienempään, mutta silti pitkän historian omaavaan saksalaiskaupunkiin. Kaupungista on löydetty ensimmäinen maininta jo 1400-luvulta, joten tänne matkatessasi pääset tosiaan kuulemaan historian siipien kiinnostuksen herättävän havinan. Tutkittuasi kaupungin pienen keskustan, kätevin tapa liikkua täällä on ehdottomasti vuokra-auto. Esimerkiksi vain kymmenisen kilometrin päästä Bitterfeldin keskustasta löydät mitä ihastuttavimman barokkiaikaisen linnan nimeltään Barockschloss Delitzsch. Sekä linna että hurmaavan kaunis linnanpiha veistoksellisine viheralueineen vievät mukanaan aikamatkalle. Seutu tarjoaa myös paljon muuta tutkittavaa puistoineen, museoineen ja nähtävyyksineen. Koe ja näe enemmän vuokra-auton avulla ja toteuta autonvuokraus Bitterfeldissä vaikka saman tien!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service