Auton vuokraus alueella Bitterfeld

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bitterfeld

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bitterfeld alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bitterfeld

Maksat vain haluamistasi lisäpalveluista, et muusta!

Maksat vain haluamistasi lisäpalveluista, et muusta!

Saksaan ja siellä Bitterfeldiin saavuttuasi autonvuokraus sujuu kätevästi kaupungin keskustassa sijaitsevassa Sixt Autovuokraamon toimipisteessä. Koska tarjoamamme autokalusto on vain vähän aikaa käytössä ollut, laadukas ja moderni, saat käyttöösi uudehkon vuokra-ajoneuvon, jonka on valmistanut jokin tunnetuimmista automerkeistä. Bitterfeldin keskustan toimipisteellemme voit varata käyttöösi sekä kompaktin kokoisen henkilöauton että tarpeen vaatiessa myös tilavampana ratkaisuna toimivan farmarin. Saatavilla on myös maastureita, jotka palvelevat parhain päin vaihtelevampiin maastoihin suunnatessa. Pakettiauto puolestaan on erinomainen ratkaisu isompaa säilytystilaa kaivatessa. Entäpä autokalustomme sisältämät erityislaatuiset helmet sitten? Avoauto- ja urheiluautovalikoimastamme nappaat matkallesi niin näyttävän menopelin, että metsien eläimetkin lääntyvät katsomaan! Siirry siis helppokäyttöiseen varaustyökaluumme, varaa haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokra-auto, ja toteuta Bitterfeldiin suuntautuvan matkasi autonvuokraus mitä kätevimmin Sixt Autovuokraamon avustuksella. Varaustyökaluumme siirryttyäsi pääset lisäämään varaukseesi juuri ne lisäpalvelut ja lisäturvat, joita itse vuokraajana ajattelet matkallasi tarvitsevasi. Näin ollen et maksa Sixtillä koskaan turhasta, vaan ainoastaan lisämausteista, jotka haluat valita. Mikäli ajatuksena on nauttia matkalla vapaudesta, voit valita varauksesi sisältämään vapaat ajokilometrit ja matkan jatkumisturvan. Näin voit vaihtaa matkasuunnitelmaa kokonaan mielialan mukaan. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus puolestaan rauhoittavat mieltä vieraan seudun teillä ajellessa. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessäsi, että voimme taata ainoastaan autokategorian, johon haluamasi ajoneuvo kuuluu, tarkan menopelin selvitessä matkakohteessa, paikkakunnan ajankohtaisen varaustilanteen perusteella. Turvallista matkaa!
Tutki laajalti Bitterfeldin aluetta vuokra-autosta käsin

Tutki laajalti Bitterfeldin aluetta vuokra-autosta käsin

Kaakkois-Saksassa sijaitseva Bitterfeld on tutustumisen arvoinen kaupunki halutessasi tutustua hieman pienempään, mutta silti pitkän historian omaavaan saksalaiskaupunkiin. Kaupungista on löydetty ensimmäinen maininta jo 1400-luvulta, joten tänne matkatessasi pääset tosiaan kuulemaan historian siipien kiinnostuksen herättävän havinan. Tutkittuasi kaupungin pienen keskustan, kätevin tapa liikkua täällä on ehdottomasti vuokra-auto. Esimerkiksi vain kymmenisen kilometrin päästä Bitterfeldin keskustasta löydät mitä ihastuttavimman barokkiaikaisen linnan nimeltään Barockschloss Delitzsch. Sekä linna että hurmaavan kaunis linnanpiha veistoksellisine viheralueineen vievät mukanaan aikamatkalle. Seutu tarjoaa myös paljon muuta tutkittavaa puistoineen, museoineen ja nähtävyyksineen. Koe ja näe enemmän vuokra-auton avulla ja toteuta autonvuokraus Bitterfeldissä vaikka saman tien!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bitterfeld
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bitterfeld?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bitterfeld sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bitterfeld.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bitterfeld?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bitterfeld. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 105 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bitterfeld
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bitterfeld?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bitterfeld?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bitterfeld?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bitterfeld

Näytä lisää