Autonvuokraus
Bochum
Piilota
Saksa // Bochum
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Bochumin monipuoliset nähtävyydet odottavat Sixtin vuokra-autoilijaa

Sixt Autovuokraamo Bochum odottaa matkailijoita ja tarjoaa heille laadukkaan valikoiman uusia merkkiautoja, joista on helppo valita juuri itselleen sopiva, olipa kyseessä työ- tai lomamatka. Matka taittuu Saksassa helpommin, kun pääsee kokemaan sen vuokra-auton ratista käsin. Kaikki tiet ovat loistavassa kunnossa ja autoilijan on turvallista tutustua tähän maahan. Sixt Bochumin vuokra-autovalikoimasta löydät suositut henkilöautot ja farmarit, joilla saat taloudelliset kyydit kohteesta toiseen. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla voit säväyttää vaikka koko työporukkaa, sillä tyylikkäät kyydit ovat varmasti luvassa valitessasi autonvuokrauksen Sixt Bochumista. Tilavat maasturit kuljettavat suuremmankin porukan ja näillä matkustat mukavasti pidempiäkin matkoja. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Ystävällinen asiakspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä löytämään juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon.

 
 • Bochum

  Sixt Autonvuokraus
  Nordring 81
  44787 Bochum

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.09:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nauti ajomukavuudesta ja Sixtin laadukkaista lisäpalveluista

Sixt Autovuokraamo Bochumin vuokra-autovalikoima koostuu uusista, keskimäärin 3 kuukautta vanhoista ajoneuvoista, jotka tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja näiden kaveriksi sopiikin hyvin kätevä GPS-navigaattori, joka auttaa suunnistamaan kohteesta toiseen ja vapauttaa sinut nauttimaan entistä enemmän ajomukavuudesta. Mikäli matkassa on useampi innokas kuski, lisää varaukseen ihmeessä lisäkuljettaja, niin useampi pääsee nauttimaan ajosta. Pienten lasten kanssa matkustaessa meiltä löytyy turvalliset lastenistuimet, jotka turvaavat perheen pienimpien matkat. Kaikki lisäpalvelumme löydät verkkosivuiltamme ja lisää voit kysyä asiantuntevalta asiakaspalvelultamme. Otathan ystävällisesti huomioon, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi jo etukäteen ja näin matkasi on jo hieman lähempänä!

Tutustu Bochumiin omien aikataulujen puitteissa Sixtin vuokra-autolla

Bochum tarjoaa mukavaa tekemistä ja nähtävää matkailijoille. Parhaiten siitä saat kaiken irti, kun käytössäsi on oma vuokra-auto, jolla voit suunnistaa kohteesta toiseen omien aikataulujen mukaisesti. Bochumissa kannattaa suunnistaa ihastelemaan Ruhr-jokea, joka tarjoaa mielenrauhaa ja idyllisiä luonnonmaisemia. Yksi päivä kannattaa varata Zeiss-planetaariovierailulle, sillä tämä paikka on käymisen arvoinen. Mikäli sinua kiinnostaa tutustua museoihin, löytyy Bochumista myös niitä ja mm. Saksan kaivosmuseo on mielenkiintoinen valinta ja tutustumisen arvoinen. Bochumista käsin on helppo käydä tutustumassa myös Dortmundiin, koska sinne ajelet vikkelästi vain noin 20 minuutissa. Autonvuokrauksella Bochumista voitkin helposti tutustua myös Bochumin lähiympäristöön ja saada näin monipuolisemman kuvan Saksasta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service