Autonvuokraus
Böblingen
Piilota
Saksa // Böblingen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Böblingen

Saksan Böblingeniin majoittuessasi löydät ammattitaitoisia autonvuokrauspalveluja tarjoavan Sixt Autovuokraamon toimipisteen alle neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevasta kaupunginosasta, Sindelfingenistä. Sixt Autovuokraamossa autonvuokraus on mitä mukavin kokemus saadessasi aina käyttöösi keskimäärin vain kolmisen kuukautta käytössä olleen vuokra-auton, ja tämä pätee myös Böblingenin-toimipisteessä. Olitpa sitten aikeissa majoittua tänne työn tai loman merkeissä, Böblingenin-palvelupisteellemme voit varata sinua tai seuruettasi odottamaan kompaktin henkilöauton, lisätilaa tarjoavan farmarin, vieäkin suuremman säilytystilan tarjoavan pakettiauton tai maastot kepeästi taittavan maasturin. Tänne voit varata myös komeuttaan kiiltävät avo- tai urheiluauton, joka tuo takuulla matkaasi unohtumatonta luksusta!

 
 • Boeblingen (on Military Base)
  Panzerstraße
  71032 Böblingen

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Sindelfingen
  Tilsiter Str. 15(Breuninger.)
  71065 Sindelfingen

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Boeblingen (on Military Base)

  Sixt Autonvuokraus
  Panzerstraße
  71032 Böblingen

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Sindelfingen

  Sixt Autonvuokraus
  Tilsiter Str. 15(Breuninger.)
  71065 Sindelfingen

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut, joista päätät kokonaan itse

Muistathan vuokra-autoa Böblingeniin suuntautuvalle matkallesi varatessasi, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain varaamaasi ajoneuvokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia ajoneuvolle. Käyttöön saamasi vuokra-auton yksilö selviää perillä vuokraamossa. Varusta tehdessäsi pyydämme lisäksi ottamaan huomioon runsaat lisäpalvelumme, joista voit valita parhaat matkaasi palvelemaan. Et siis maksa turhasta, vaan ainoastaan niistä palveluista, turvista tai varusteista, joita itse haluat varaukseesi liittää. Sixtillä on tarjolla muiden muassa matkustusvapautta lisäävät matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit. Lisäkuljettajan valinta on hyvä veto matkalle, jos mukaan lähtee useampi kuin yksi ajokortillinen matkustaja. GPS-navigaattori tuo varmuutta ajoreittien suhteen, ja mikäli mukana matkaa perheen pienokainen, lasten turvaistuin on sekin hyvä lisätä varaukseen jo etukäteen, jotta voitte varmistua sellaisen saavanne. Valinnat tehtyäsi viimeistelet varauksesi muutamalla klikkauksella!

Autonvuokraus tuo joustavuutta Böblingenin-matkalle

Böblingen on Lounais-Saksassa, Stuttgartin lähettyvillä sijaitseva kaupunki, joka hurmaa kävijänsä pikkukapungille ominaisella tunnelmallaan. Kätevin tapa liikkua Böblingenissa on vuokra-auto, jolla sinä tai seurueesi kuljette kokonaan oman aikataulunne mukaan, ja ehditte kokemaan enemmän lyhyemmässä ajassa. Böblingenissa voit kokea esimerkiksi Motorworld Region Stuttgart -automuseon vanhoine autokokoelmineen tai erityislaatuisen Deutsches Fleischermuseum -teurastusmuseon. Stuttgartin nähtävyyksille ja ostoskaduille ajaa Böblingenistä sukkelasti, sillä suurkaupunki sijaitsee vain 21 kilometrin päässä täältä. Varatessanne käyttöönne farmarin varmistatte mahduttavanne vuokra-auton kyytiin enemmänkin ostoksia. Tee varaus jo tänään ja olet askeleen lähempänä tulevaa, ikimuistoista matkaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service