Auton vuokraus alueella Bonn

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bonn

* Hinnat on laskettu 03.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bonn Bad Godesberg alkaen 10.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bonn

Sixtin autovuokraamo Bonnissa

Sixtin autovuokraamo Bonnissa

Jos suunnittelet autonvuokrausta Bonnissa, on maailman suurimpiin kuuluva autonvuokrausketju Sixt oiva valinta, sillä meillä on toimipisteitä ympäri maailmaa ja ympäri Saksaa. Bonnissa toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, kuten rautatieasemilla, kaupungin ydinkeskustassa ja Kölnin-Bonnin lentoasemalla. Lisäksi toimipisteitämme löytyy kaupungin syrjäisemmiltäkin alueilta. Autovalikoimamme vaihtelevat toimipisteittäin, mutta esimerkiksi Kölnin-Bonnin lentoasemalla autokalustomme kattaa henkilöautot, farmarit, maasturit sekä urheilu- ja avoautot. Kaupungin keskustasta sen sijaan voit vuokrata näiden lisäksi ajoneuvoksesi myös pakettiauton. Huomiota kannattaa kiinnittää myös siihen, että meiltä myös alle 25-vuotias voi vuokrata ajoneuvon pientä lisämaksua vastaan. Vuokra-auton hankinta Bonnissa sujuu kauttamme helposti ja vaivattomasti monipuolisten varausmahdollisuuksiemme vuoksi. Meiltä voit varata vuokra-auton esimerkiksi etukäteen netissä, kätevän mobiilisovelluksemme kautta tai vaikkapa soittamalla. Useimmat toimipisteemme tarjoavat myös mahdollisuuden maksaa auto vasta sen noutamisen yhteydessä, mutta maksu on aina mahdollista suorittaa myös jo varauksen yhteydessä. Kaikki ajoneuvomme ovat kattavasti vakuutettuja, mutta lisäksi tarjoamme valinnaisia lisävakuutuksia. Voit vuokrauksen yhteydessä hankkia esimerkiksi kolariturvan, matkan jatkumisturvan, lasi- ja rengasturvan tai vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Varsinaisina lisäpalveluina sen sijaan tarjoamme esimerkiksi Bonnin päärautatieasemalla navigointilaitteen, erilaisia lastenistuimia, lisäkuljettajan, dieselmoottorin, automaattivaihteiston tai talvipakettiin liittyviä varusteita. Autoa vuokratessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että emme voi luvata autosta tiettyä mallia tai merkkiä, vaan pelkästään kategorian mukaisen ajoneuvon.
Ota kaikki irti vuokra-autosta Bonnissa

Ota kaikki irti vuokra-autosta Bonnissa

Autonvuokraus Bonnissa onnistuu helposti heti sinne saavuttuasi, sillä autovuokraamoitamme Bonnista löytyy niin lentoasemalta kuin rautatieasemiltakin. Autonvuokraus kaupungissa onkin hyvä ajatus, sillä vuokra-autolla voit helposti matkustaa esimerkiksi vain noin 20 kilometrin päässä sijaitsevaan Kölniin, jonne matka taittuu nopeasti Saksan mainion tieverkoston ansiosta. Vierailla kannattaa myös ainakin kaupungin läheisyydessä sijaitsevassa kuuluisassa Bad Godesbergissä. Sen sijaan Bonnissa vierailemisen arvoisia kohteita ovat ehdottomasti ainakin Beethovenin syntymäkoti, vuodelta 1737 oleva vanha kaupungintalo ja Saksan liittotasavallan lähihistoriaa esittelevä museo. Erityisesti vuokra-autolla saavutettavia kohteita Bonnissa ovat Siebengebirgen luonnonpuisto ja sen läheisyydessä sijaitseva Drachenburgin linna.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bonn
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bonn?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bonn sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bonn.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bonn?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bonn. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 1019 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bonn
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bonn?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bonn?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bonn?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bonn

Näytä lisää