Autonvuokraus
Bottrop
Piilota
Saksa // Bottrop
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bottrop

Sixt Autovuokraamo Bottropissa, Saksassa, odottaa vierailuasi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ammattitaitoisesti. Voit tutustua autovalikoimaamme ja ajantasaiseen saatavuustilanteeseemme suoraan verkkosivultamme. Vuokraamostamme löydät pieniä henkilöautoja, joilla voit tutustua Bottropiin tai liikkua keskisen Saksan alueella. Jos tarvitset hivenen isompaa autoa, keskikokoisten autojen kategoriastamme löytyy sinulle varmasti mieluinen vaihtoehto. Isommassa porukassa matkustaville pystymme tarjoamaan myös farmareita, tila-autoja ja jopa minibusseja, jolloin mukaan mahtuu matkustajien lisäksi isompi määrä matkatavaroita.

 
 • Bottrop

  Sixt Autonvuokraus
  Prosperstr. 39
  46236 Bottrop

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.08:00 - 12:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiantunteva Sixt Autovuokraamo Bottropissa

Sixt Autovuokraamosta Bottropissa pääset valitsemaan laajasta valikoimasta erilaisia vuokra-autoja ja saat asiantuntevaa palvelua. Mallistostamme löytyy erikokoisia autoja erilaisin varustein, vuokra-autoja, jotka ovat tunnettujen automerkkien viimeisimpiä malleja. Muistathan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo pystyy ainoastaan takaamaan tietyn autokategorian, ei mitään tiettyä merkkiä tai mallia. Sopivan vuokra-ajoneuvon löydettyäsi sinun olisi hyvä tarkistaa, millaisia lisäpalveluita valikoimastamme löytyy, sillä ne helpottavat usein matkantekoasi. Jos teitä on useampi, kannattaa tutustua myös lisäkuljettaja-palveluun, jonka voit lisätä kätevästi varaukseesi, jotta saatte jaettua ajovastuuta. Jos Bottrop ei ole sinulle entuudestaan tuttu kaupunki, kannattaa tutustua myös navigaattoreihimme, sillä niiden avulla voit keskittyä kartanluvun sijasta itse liikkumiseen ja löydät myös todennäköisemmin perille.

Bottropissa ja muulla Ruhrin alueella on helppo liikkua vuokra-autolla

Bottrop on kaupunki itäisessä Saksassa, Ruhrin alueella. Kaupungissa on noin 117 000 asukasta. Kaupungilla on pitkä historia ensin kaivos- ja myöhemmin hiiliteollisuudessa ja se on myös yksi alueen rautatieliikenteen keskuksista. Ruhrin alue on tunnettu teollisuudestaan, eikä Bottrop tee poikkeusta tähän asiaan. Kaupungissa on hiiliteollisuuden lisäksi vahva historia muun muassa tekstiili- ja kemianteollisuudessa. Kaupungissa on historian lisäksi myös muuta nähtävää ja vauhtilajeista pitäviä houkuttaa varmasti Alpincenter, joka on Euroopan suurin sisälaskettelukeskus. Sinne ajelet ketterästi noin 10 minuutissa kaupungin keskustasta. Toinen merkittävä nähtävyys Bottropissa on yhdistetty huvipuisto ja teemapuisto Movie Park Germany, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungista ja jossa pääset tyydyttämään vauhdinnälkääsi erilaisissa huvipuistolaitteissa. Kaupunki tarjoaa myös kulinaarisia ja kultturelleja elämyksiä, joita kierrät vaivattomasti Sixtiltä vuokraamallasi ajoneuvolla. Toteuta autonvuokraus Bottropissa vaikka saman tien!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service