Autonvuokraus
Brandenburg
Piilota
Saksa // Brandenburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brandenburg

Autonvuokraus Brandenburgin alueen Sixt-toimipisteestä auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan vuokra-auton loma- tai työmatkallesi. Vuokra-autokalustossamme sisältää ainoastaan uusia, noin kolme kuukautta vanhoja vuokra-autoja suosituilta valmistajilta. Oletko pikaisella työmatkalla? Käytännöllisellä sedanilla kuljet kokouksesta toiseen vaivattomasti. Viikonloppuretkellä ystävien kanssa? Heittäkää matkatavarat farmarin takakonttiin ja lähtekää matkaan! Miltä kuulostaisi ripaus luksusta lomamatkaasi? Kerää katseita tyylikkäällä premium-luokan vuokra-autolla. Verkkosivuillamme voit tutustua Sixtin autokategorioihin ja kattaviin lisäpalveluihin. Jos haluat myöhemmin muuttaa varausta tai jopa perua sen, valitse maksu noudettaessa. Tiesitkö, että useissa toimipisteissämme on mahdollisuus palauttaa vuokra-auto myös aukioloaikojen ulkopuolella? Sixtin kautta autonvuokraus Brandenburgissa sujuu vaivattomasti!

 
 • Cottbus Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Oranienburg

  Sixt Autonvuokraus
  Saarlandstr. 33
  16515 Oranienburg

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Potsdam

  Sixt Autonvuokraus
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Strausberg

  Sixt Autonvuokraus
  Wendehammer 2
  15344 Strausberg

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Brandenburg palveluksessasi

Sixtillä on laaja kattaus erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla teet ajamisesta miellyttävämpää. Voit esimerkiksi jakaa ajonautinnon yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa. Navigointilaite sen sijaan auttaa löytämään parhaan reitin sekä välttämään mahdolliset ruuhkat ja tietyöt. Jos kyydissä on pieniä lapsia, valitse heille oikean kokoiset lastenistuimet. Tarjoamme myös erilaisia vakuutuksia, kuten matkan jatkumisturvan, joka kattaa itse aiheutetut kulut, sekä lasi- ja rengasturvan. Varaa mieleisesi vuokra-auto ja lisäpalvelut kätevästi verkkosivuillamme. Otathan kuitenkin huomioon, että varaus koskee vain valitsemaasi autokategoriaa, ei yksittäistä automallia. Lisää tietoa autonvuokrauksesta Brandenburgin alueella saat verkkosivuiltamme ja puhelimitse. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua joka päivä!

Huoletonta vuokra-autoilua kauniissa Brandenburgissa

Brandenburgin osavaltio ympäröi Saksan pääkaupunkia Berliiniä. Potsdam sijaitsee vain 25 kilometriä Berliinistä koilliseen Havel-joen varrella. Kun käytössäsi on vuokra-auto, voit helposti vierailla myös pääkaupungissa. Brandenburgin osavaltio tunnetaan parhaiten koskemattomasta luonnostaan ja lumoavista maisemistaan. Tiesitkö, että alueella on yli 3000 järveä? Vuokraa auto Sixtiltä, pakkaa uimahousut ja piknik-eväät mukaan, ja vietä päivä tai viikonloppu perheen tai ystävien kanssa järven rannalla. Esimerkiksi Oderin alemman jokilaakson kansallispuistoon on matkaa Frankfurt an der Oderista 100 kilometriä ja Potsdamista noin 150 kilometriä. Elben jokimaisema jokiniittyineen ja pikkukylineen kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Jos haluat nauttia kunnolla luonnonmaisemista, suosittelemme vuokraamaan auton. Sixt Autovuokraamo Brandenburgissa auttaa sinut turvallisesti matkaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service