Autonvuokraus
Braunschweig
Piilota
Saksa // Braunschweig
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Braunschweig haltuun luotettavan vuokra-auton avulla

Kun matkan suuntana on Saksa ja siellä Braunschweig, autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta täydentää loman mahdollistaen näkemään enemmän ja tehden siitä sitä kautta ikimuistoisen. Braunschweigin kaupungista löydät kolme eri Sixt-toimipistettä, joiden lisäksi kaupungin lentokentältä löytyy neljäs. Kaupunkiin saapuessasi voit valita, noudatko oman vuokra-autosi Braunschweigissa päärautatieasemalta vaiko kenties mieluummin kaupungin eteläiseltä tai pohjoiselta toimipisteeltämme. Tee valintasi vaikka hotellisi sijainnin mukaan. Braunschweigin-matkallesi voit vuokrata käyttöösi meiltä näppärän kokoiset henkilöautot, tilavat farmarit ja maastot ketterästi taittavat maasturit. Mikäli taas suuntaat tänne työmatkalle ja haluat allesi edustavan menopelin, tarjoamme Braunschweigin-toimipisteissämme myös urheilu- ja avoautoja. Vuokra-autovalikoimamme kuuluvat vuokra-autot ovat luotettavia ja laadukkaita sekä tulevat tunnetuilta automerkeiltä.

 
 • Braunschweig

  Sixt Autonvuokraus
  Berliner Platz 1B
  38102 Braunschweig

  ma. - pe.06:30 - 18:30
  la. - su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Braunschweig Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Berliner Platz 1
  38102 Braunschweig

  ma. - pe.06:00 - 22:00
  la. - su.06:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Täydennä Sixtin vuokra-autosi turvaa tuovilla lisäpalveluilla

Vuokraa auto Braunschweigiin suuntautuvalle matkallesi Sixt Autovuokraamosta ja pääset nauttimaan eduista, jotka laadukas ja osaava autonvuokraus tuo mukanaan. Erilaiset lisäpalvelumme ovat omiaan tekemään matkastasi ja ajohetkistäsi miellyttäviä ja huolettomia. GPS-navigaattori auttaa löytämään perille tieosuuksilla, jotka ovat uusia tuttavuuksia. Lastenistuin on puolestaan ehdoton lisä varaukseesi, mikäli mukana matkaa perheen pienimmäinen. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat reitin muuttamisen lennosta, mikä tuo lisää joustavuutta matkantekoon. Lisäturvapalveluidemme avulla viilaat vuokra-autosi käyttöturvallisuuden huippuunsa. Valittavissa ovat muun muassa kolariturva, lasi- ja rengasturva, matkan jatkumisturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että voimme taata käyttöösi ajoneuvokategorian, emme tarkkaa mallia tai merkkiä.

Tutki Braunschweigin historiallista ympäristöä Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Saksassa, Hampurista etelään päin sijaitseva Braunschweig on pienehkö, mutta sitäkin viihtyisämpi kaupunki, joka tarjoaa matkalaiselle paljon ihasteltavaa. Voit ottaa päiväohjelmaan vaikkapa upeat keskiaikaiset linnat, jotka vievät kävijänsä mukanaan historiallisiin tunnelmiin. Reitin varrelle voit myös valita pari upeaa katedraalia, joista saa taatusti upeita valokuvia reissumuistoiksi. Päiväretki on tietysti kätevintä toteuttaa vuokra-auto allasi. Jos mukananne matkaa lapsia, Arche Noah -eläintarha on sekin näppärästi saavutettavissa vuokra-autolla. Vai haluatko ajella ilman päämäärää ja löytää uusia jännittäviä paikkoja ja kohtaamisia, turhia suunnittelematta? Valinta on sinun, ja Sixt on mielellään mukanasi toteuttamassa ikimuistoista Braunschweigin-matkaasi auttaen autonvuokrausasioissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service