Autonvuokraus
Bremen Lentoasema
Piilota
Saksa // Bremen // Bremen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bremen Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenallee 27, Terminal 1
  28199 Bremen DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRE
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 23:00
la.08:00 - 15:30
su.10:00 - 23:00
Juhlapyhä10:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Bremenin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Bremenin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla oman mielensä mukaisen vuokra-auton. Toimipisteeltämme pystyt vuokraamaan niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin myös erityisesti suurille seurueille sopivat minibussit ja pakettiautot. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huoletonta, joten ne kannattaa liittää autonvuokraan. Älä unohda vakuutuksiakaan, sillä ne ovat tärkeässä roolissa varsinkin vieraassa maassa ajettaessa. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu tavallisella vakuutuksella, mutta meiltä saat otettua myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka tuo sinulle lisäturvaa. Kun päämääränäsi on Bremenin lentoasema, eli BRE, olemme valmiina palvelemaan sinua.

Autonvuokraus Bremenin lentoasemalta käy näppärästi netissä

Tämä kansainvälinen, monien lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema kuuluu ehdottomasti Saksan vilkkaimpiin. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee uloskäynnin lähistöllä. Se on siis erittäin helppo löytää. Täältä saat auton kätevästi heti lentokoneesta noustessasi. Auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan. Auton voi tarvittaessa palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa sopia etukäteen. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tähän upeaan satamakaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Bremenin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Vuokra-autolla niin sinä kuin seurueesikin pääsette kulkemaan kätevästi paikasta toiseen. Tällöin lomasta saa myös enemmän irti. Bremen on maan luoteisosassa sijaitseva satamakaupunki, joka ihastuttaa upealla luonnollaan. Ei ole siis ihmekään, että kaupunkiin saapuu miljoonittain turisteja joka vuosi. Bremen on tunnettu erityisesti goottilaisuuden aikakauden kirkoistaan. Onnekkaasti vain yksi niistä tuhoutui toisen maailmansodan aikana, joten kirkoista kiinnostuneet kiertävät varmasti mielellään niin kaupungin alueella kuin sen lähiympäristössä katselemassa upeita kirkkoja. Suosituin kirkoista on ehdottomasti tuomiokirkko, jonka kauas näkyvät tornit kohoavat jopa yli sadan metrin korkeuteen. Arkkitehtuuria kaupungissa näkee muuallakin. Hieman kaupungin keskusta-alueen ulkopuolella sijaitseva tiedekeskus on rakennettu modernia arkkitehtuuria kunnioittaen. Vuokra-autolla pääsee näkemään nämä kaikki ja paljon muuta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 23:00
la.08:00 - 15:30
su.10:00 - 23:00
Juhlapyhä10:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bremen Lentoasema BRE Flughafenallee 27, Terminal 1 28199 Bremen 53.052386, 8.786666 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Bremen Lentoasema BRE

Flughafenallee 27, Terminal 1
28199 Bremen
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Fitzmauricestr.
28199 Bremen
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service