Autonvuokraus
Bremerhaven
Piilota
Saksa // Bremerhaven
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bremerhaven

Sixt Autovuokraamosta Bremerhavenissa saat itsellesi vuokra-auton käyttöön todella kätevästi. Mene ensin verkkosivuillemme, josta voit valita ajankohdan ja tutustua eri ajoneuvokategorioiden ajantasaiseen saatavuuteen. Autonvuokraus Bremerhavenista tästä eteenpäin on vaivatonta, sillä voit valita itsellesi pienen, keskikokoisen tai suuremman henkilöauton, ihan tarpeesi mukaisesti. Valikoimamme sisältää erikokoisia vuokra-autoja, aina pienestä henkilöautosta minibussiin asti. Tilantarve matkatavaroiden kanssa kannattaa myös huomioida, sillä vaikka istuinpaikkoja et tarvitsisikaan, matkatavarat vievät yllättävän paljon tilaa. Jos et löydä mieleistäsi vuokra-autoa, voit aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, josta saat vastauksia koskien autonvuokrausta Bremerhavenissa.

 
 • Bremerhaven

  Sixt Autonvuokraus
  Langener Landstraße 261
  27578 Bremerhaven

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.16:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autovuokraamostamme Bremerhavenista saat vuokra-auton ja enemmän

Bremerhavenin Sixt Autovuokraamo odottaa sinua saapuvaksi ja auttaa sinua vuokra-autoihin liittyen ammattitaitoisesti. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, joustavat ehdot ja usein myös sopivan hinnan. Kaikki vuokra-automme ovat kattavasti varusteltuja, mutta kannattaa silti tutustua lisäpalveluihimme. Huomioithan myös, että Sixt Autovuokraamo voi taata varauksellesi ainoastaan tietyn autokategorian, ei erityistä automerkkiä tai automallia. Sopivan vuokra-auton löydettyäsi voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin, jolloin löydät määränpäähäsi helpommin, lastenistuimia pienempiä matkaajia varten tai lisäkuljettajapalvelun, jolloin voitte porukassa jakaa ajamisvastuuta. Muista myös erilaiset lisäturvat, jolloin vahingon sattuessa matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti ja vähällä vaivalla. Ajantasaisen tiedon saatavilla olevista lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme.

Bremerhavenissa riittää nähtävää

Bremerhaven sijaitsee Saksan pohjoisrannikolla ja on noin 115 000 asukkaan satamakaupunki, jonka satama on Euroopan kymmenen suurimman sataman joukossa. Sataman lisäksi kaupungissa piisaa silti muutakin nähtävää ja tutkittavaa, joihin tutustut vaivattomimmin Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Voit ottaa suunnaksesi vaikkapa Saksan merimuseon, johon taitat matkaa vain alle 10 minuuttia kaupungin keskustasta. Siellä voit tutustua Saksan merenkulun historiaan. Zoo am Meer -eläintarha sijaitsee myös aivan sataman välittömässä läheisyydessä, joten sinne on helppo kulkea autolla. Jos maan tasainen maisema kyllästyttää, voit ajella Sail Cityyn ja kiivetä näköalatasanteelle, josta näet meren lisäksi myös pitkälle sisämaahan. Päätitpä sitten pysyä Bremerhavenissa tai jatkaa matkaasi sisemmälle Saksaan, on Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla helppo liikkua turvallisesti.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service