Autonvuokraus
Bruchsal
Piilota
Saksa // Bruchsal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bruchsal

Kun Saksan-matkasi on tuonut sinut Bruchsaliin, aloita matkasi vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta ja autonvuokraus onnistuu näppärästi asiantuntevan henkilökuntamme avulla. Toimipisteessämme on erittäin kattava vuokra-autovalikoima, johon voit tarkemmin tutustua varausta tehdessäsi verkkosivuillamme. Löydät sopivan vuokra-auton Bruchsalin-matkalle, tarvitsitpa sitten kompaktin kaupunkiauton tai tilavamman ajoneuvon, kuten farmarin, perhelomailuun tai vaikka pakettiauton suuren seurueen kuljettamiseen. Autokalustomme kattaa uutuusautot suosituilta automerkeiltä, ja halutessasi allesi ylellisen urheilu- tai avoauton tai raskaamman maasturin, löydät myös kaikki nämä vaihtoehdot meiltä.

 
 • Bruchsal

  Sixt Autonvuokraus
  Fröbelstr. 7
  76646 Bruchsal

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Edullista ja nopeaa autonvuokrausta Bruchsalissa

Sixt Autovuokraamosta Bruchsalista löydät matkallesi luotettavan vuokra-auton, joka kyyditsee sinut ja seurueesi turvallisesti paikasta toiseen, omien aikataulujesi ja reittivalintojesi mukaisesti. Kätevä lisä vuokra-autoon on GPS-navigaattori, kun haluaa varmistaa, että aikaa ei tuhlaudu nähtävyyksien tai neuvottelupaikkojen etsimiseen vierailla teillä ajellessa. Huomioimisen arvoinen on myös lisäkuljettajapalvelumme, jolla on mahdollista nimetä monta kuskia matkalle, jolloin kuljettajan vaihtamisesta kesken matkan ei aiheudu ongelmia. Perheellisten suosima lisäpalvelumme ovat lastenistuimet, joilla pikkuväki matkustaa turvallisesti ja miellyttävästi kyydissä nauttien automatkasta perheen kanssa. Lisätietoa lisäpalveluista sekä vuokrattavista ajoneuvoista saat verkkosivuiltamme tai puhelimitse asiakaspalvelustamme. Otathan huomioon sen, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä automallia tai -merkkiä.

Näe Bruchsal Sixtin vuokra-autolla

Lounais-Saksassa, Baden-Württembergin osavaltiossa sijaitseva Bruchsal on mielenkiintoinen käyntikohde historiasta kiinnostuneelle, sillä kaupungista löytyy kiinnostavia historiallisia rakennuksia, kuten barokkotyylisen Bruchsalin linnan. Samalla reissulla voi poiketa Badenin kansallismuseossa, joka on linnan alueella. Vuokra-auto kannattaa suunnata myös kaupunginpuutarhoihin, joissa kauniin ympäristön lisäksi voi ihailla toista vaikuttavaa rakennusta, Beldeveren palatsia. Golfista innostuneella löytyy golfkenttä vain muutaman kilometrin päästä kaupungin keskustasta, jonne on kätevä ajella, kun golfvarusteet kulkevat vuokra-auton kyydissä helposti. Autonvuokraus Bruchsalissa tekee matkasta mukavamman, kun voi itse päättää, minne seuraavaksi ajetaan ja on mahdollisuus nähdä lyhyemmässäkin ajassa enemmän. Tee varaus jo etukäteen ja vuokra-auton nouto hoituu nopeasti. Jos sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit valita vuokra-auton puhelimella noutaessasi sitä. Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Bruchsalissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service