Autonvuokraus
Celle
Piilota
Saksa // Celle
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Celle

Saksan Celleen majoittuessasi löydät laadukkaat autonvuokrauspalvelut pitkällä kokemuksella tarjoavan Sixt Autovuokraamon aivan kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamossa autonvuokraus Cellessä käy mitä jouhevimmin, minkä lisäksi saat meiltä aina käyttöösi vain noin kolmisen kuukautta käytössä olleen vuokra-auton. Olitpa aikeissa majoittua Celleen työn tai loman merkeissä, tämän kaupungin palvelupisteellemme voit varata odottelemaan näppärän kokoisen henkilöauton, maastot kepeällä otteella taittavan maasturin, lisätilaa runsaasti antavan farmarin tai vieläkin avaramman säilytystilan tarjoavan modernin pakettiauton. Mikäli mielesi tekee yllättää matkaeurueesi varaamalla hieman luksusta lomaanne, löydät meiltä myös avo- ja urheiluautoja. Jatka lukemista ja kuulet hieman enemmän yksityiskohdista.

 
 • Celle

  Sixt Autonvuokraus
  Hannoversche Heerstr. 38
  29221 Celle

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Maksa vain valitsemistasi Sixt-lisäpalveluista

Muistathan vuokra-ajoneuvoa Cellen-matkallesi varatessasi, että Sixt voi taata ainoastaan haluamasi ajoneuvokategorian. Käyttöösi tuleva vuokra-auto selviää perillä vuokraamossa. Varusta tehdessäsi huomioithan myös erilaiset lisäpalvelumme, joista valitset vain ne, jotka itse haluat varaukseesi lisätä. Meillä et toisin sanoen maksa turhasta, vaan ainoastaan niistä palveluista, joita varaukseesi liität. Sixt tarjoaa esimerkiksi vapauden tunnetta matkaasi lisäävät vapaat ajokilometrit ja matkan jatkumisturvan. Lisäkuljettajan valinta kannattaa aina, kun mukaan on lähdössä useampi kuin yksi ajokortin omaava henkilö. Nämä ja monet muut lisäpalvelut odottavat sinua varauksentekovaiheessa.

Cellen ja Hannoverin ympäristöä tutkimaan vuokra-autolla

Celle on kaupunki Ala-Saksin osavaltiossa Saksassa. Tänne kannattaa suunnata, jos Saksan kulttuuri ja historia ovat lähellä sydäntä. Historiallinen vanha kaupunki saa nimittäin paatuneimmankin matkaajan kulkemaan ajassa taakse päin ja haukkomaan henkeään tunnelmallisine, ristikkorakenteisine taloineen, joita sieltä löytyy jopa 480. Ei ihme, että kaupungin ilmeeseen on panostettu jo varhaisilla vuosisadoilla, sillä toimihan se vuosina 1371-1705 Braunschweig-Lüneburgin herttuoiden virallisena residenssikaupunkina. Kaupungin keskustan liepeillä riittää runsain määrin nähtävää niin kirkkojen, puistojen, museoiden kuin raatihuoneenkin muodossa.

Huvittaisiko tutkia matkalla Ala-Saksin aluetta laajemminkin? Sixt Autovuokraamon autonvuokrauspalvelut tarjoavat käyttöösi laadukkaan vuokra-auton palvelemaan parhain päin Cellen alueella kuljettaessa. Hannover sijaitsee ainoastaan 50 kilometrin ajomatkan päässä Cellestä. Tutustut siis vuokra-autollasi saman reissun aikana kätevästi niin hurmaavaan Hannoveriin kuin ajomatkan varrella oleviin idyllisiin kyliin. Lisäksi olet vapaa vaihtamaan matkasuunnitelmaa lennosta - miten rentoa ja joustavaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service