Autonvuokraus
Chemnitz
Piilota
Saksa // Chemnitz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chemnitz

Saksaan ja siellä Chemnitziin saapuessasi autonvuokraus sujuu mitä näppärimmin, sillä kaupungin keskustasta löytyy jopa kolme eri Sixt Autovuokraamon toimipistettä. Autokalustomme on laadukas ja moderni, ja meillä saat käyttöösi ajoneuvon tunnetuimmilta automerkeiltä. Chemnitzin keskustan toimipisteellemme voit varata odottamaan niin ketterän henkilöauton kuin tilavamman farmarin. Saatavilla on myös jämeriä maastureita sekä pakettiautoja suuremman säilytystilan tarpeeseen. Avoautojen ja urheiluautojen valikoimastamme puolestaan löydät edustavat menopelit, joilla kelpaa huristella Saksan maanteitä pitkin! Siirry helppokäyttöiseen varaustyökaluumme, varaa haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokra-auto ja toteuta Chemnitzin-matkasi autonvuokraus sujuvasti Sixt Autovuokraamosta.

 
 • Chemnitz

  Sixt Autonvuokraus
  Salzstr. 1-3
  09113 Chemnitz

  ma. - pe.06:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Joustavuutta, turvaa ja lisävarusteita oman makusi mukaisesti

Varaustyökalullamme lisäät varaukseen ainoastaan ne lisäpalvelut ja -turvat, joita ajattelet itse matkallasi tarvitsevasi. Sixtillä et siis maksa koskaan turhasta, vaan ainoastaan haluamistasi lisäominaisuuksista. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus tuovat mielenrauhaa matkasi kulkuun, kun taas vapaat ajokilometrit ja matkan jatkumisturva mahdollistavat muutosten teon matkasuunnitelmaan silmänräpäyksessä. Klikkaa vielä autonvuokraus Chemnitzissä sisältämään GPS-navigaattori ja lasten turvaistuimet sekä mahdolliset muut lisävarusteet. Me Sixtillä haluamme muistuttaa, että voimme taata ainoastaan autokategorian, kun taas tarkka menopeli selviää kohteessa ajankohtaisen varaustilanteen perusteella.

Historiallinen Chemnitz koettuna vuokra-autosta käsin

Saksassa, Saksin vapaavaltiossa Erzgebirgen juurella sijaitseva Chemnitz tunnetaan muun muassa oopperatalostaan, upeasta maamerkistään Punaisesta tornista sekä Karl Marx -monumentistaan. Historian kuiskaus on aistittavissa kaupungin kaduilla kävellessä, ja kaupunki kätkeekin sisäänsä mielenkiintoisen menneisyyden. Vielä 1100-luvulla sen keskustan paikalla sijaitsi nimittäin benediktiiniläisluostari. Myöhemmin Chemnitzistä tuli teollisuuskaupunki, ja se sai nimekseen "Saksin Manchester". Mielenkiintoista kaupungin historiassa on myös se, että teollisuuden valtakaudella siellä asui reilusti yli tuplasti asukkaita tähän päivään verrattuna.

Kierrä Chemnitzin alueen upeat nähtävyydet, museot ja monumentit näppärästi Sixtin vuokra-autoa hyödyntäen. Autonvuokraus tuo mukanaan Chemnitziin suuntautuvalle matkallesi lukuisia etuja, kuten vapaat ja itsenäiset aikataulut sekä laajempi käsitys tästä kauniista alueesta. Täältä hurautat myös isompiin kaupunkeihin hetkessä. Esimerkiksi Dresden sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Chemnitzistä. Tee varaus nyt, ja tulet näkemään ja kokemaan matkallasi enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service