Autonvuokraus
Coburg
Piilota
Saksa // Coburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Ota vuokra-auto osaksi Coburgin matkaohjelmaa

Kun olet suuntaamassa Saksaan ja siellä Coburgiin, palveluksessasi ovat Sixt Autovuokraamo ja sen asiantuntevat autonvuokrauspalvelut. Löydät toimipisteemme kätevästi aivan Coburgin keskustasta ja vuokra-auton palautus tälle toimipisteelle onnistuu joustavasti ympäri vuorokauden. Sixtiltä vuokratessasi saat käyttöösi menopelin, joka on ollut käytössä vain keskimäärin kolme kuukautta. Coburgin-toimipisteemme valikoimaan kuuluvat niin näppärän kokoiset ja helposti pysäköitävät henkilöautot kuin myös farmarit tilanteisiin, joissa matkustajia tai matkatavaroita on mukana enemmänkin. Vuokra-automme Coburgissa tulevat aina tunnetuimmilta automerkeiltä, joten auton vuokraaminen meiltä takaa käyttöösi luotettavan ja laadukkaan ajoneuvon.

 
 • Coburg

  Sixt Autonvuokraus
  Bamberger Str. 7
  96450 Coburg

  ma. - pe.07:30 - 14:00
  la.08:00 - 10:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tarpeisiisi sopivaksi räätälöityä autonvuokrausta Coburgissa

Sixt Autovuokraamo Coburgissa haluaa tarjota turvallisten ja laadukkaiden vuokra-autojen lisäksi myös mahdollisimman kattavat lisäpalvelut ja -varusteet. Tästä syystä voit lisätä nettisivuillamme varausta tehdessäsi varaukseesi haluamasi lisäpalvelut ja jättää vastaavasti pois ne, joiden et koe olevan sinulle tarpeen. Tämä tekee Sixtin autonvuokrauspalveluista joustavat ja aina varaajansa näköiset. Voit esimerkiksi kokea tarpeelliseksi lisätä varaukseesi lisäkuljettajan, jolloin voitte jakaa ajokilometrit tasapuolisesti. Kolariturva tai lasi- ja rengasturva tuovat puolestaan rauhallista mieltä tien päälle. Vapaaehtoinen henkilövakuutus kruunaa turvallisen kokonaisuuden. Nämä lisäturvat sekä lisävarusteemme, kuten GPS-navigaattori tai lastenistuin, täydentävät hetkessä varauksestasi juuri sinun näköisesi. Pidäthän mielessä varausta tehdessäsi, että pystymme takaamaan sinulle tietyn ajoneuvokategorian, mutta emme tarkkaa vuokra-auton mallia.

Vuokra-autolla sukkelasti ympäri Coburgin tai vaikka koko Baijerin

Saksan Baijerissa, lähellä Tsekin rajaa sijaitseva Coburg on Coburgin herttuakunnan pääkaupunki, joka ihastuttaa kävijäänsä historiaa henkivillä rakennuksillaan sekä keskiaikaisilla linnoillaan ja kirkoillaan. Coburgiin suunnatessa paras liikkumaväline on vuokra-auto, sillä pikkukaupungin bussiliikenne on kovin vähäistä. Autonvuokraus Sixtiltä on hyvä veto Coburgin tutkimiseen, sillä vuokra-auto vie näppärästi myös pikkukaupungin rajojen ulkopuolelle tutkimaan lähistön muita tunnelmallisia kaupunkeja. Tai miksi et huristelisi saman tien Nürnbergiin, kun mielesi tekee vaikkapa käydä ostoksilla suurkaupungin vilskeessä! Olipa matkasuunnitelmasi ja kohteesi millaiset tahansa, vuokra-auton ollessa käytössä päätät kokonaan itse omista aikatauluista ja reiteistä. Kätevää, eikö totta?

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service