Autonvuokraus
Cottbus
Piilota
Saksa // Cottbus
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cottbus

Sixt Autovuokraamo Cottbus palvelee kaupungin keskustassa tarjoten laadukasta ja palvelevaa autonvuokrausta. Täällä voit napata käyttöösi kepeästi kulkevan henkilöauton, tilaihmeenä toimivan farmarin tai syrjäisemmät seudutkin ketterästi taittavan maasturin. Loistava tapa tuoda Cottbusiin suuntautuvalle matkalle hieman lisäluksusta on varata tänne odottamaan näyttävä ja komeasti auringossa kiiltelevä avoauto tai urheiluauto. Tai kulkeeko mukanasi kenties suurikokoisia harrastusvälineitä? Siinä tapauksessa pakettiauto on valintana napakymppi. Valitsetpa Cottbusin-matkalle minkä tahansa edellä luetelluista ajoneuvokategorioista, meiltä vuokratessasi nautit aina modernista, keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta teiden päällä huristaneesta menopelistä.

 
 • Cottbus Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kokoa ikioma combo lisäpalveluista ja -turvista sekä -varusteista

Kun suuntana on Saksa ja siellä Cottbus, Sixtin ammattitaidolla tarjoamat autonvuokrauspalvelut ovat järkiveto! Muistathan ottaa huomioon ennen varauksenteon aloittamista, että Sixt Autovuokraamo voi taata Cottbusin-matkallesi autokategorian, ei kuitenkaan tarkkaa merkkiä tai mallia. Erilaiset lisäpalvelut ja lisäturvat kannattaa lisätä vuokraukseen varauksen teon yhteydessä. Meillä pääset vapaasti valikoimaan vuokrauspakettisi sisältämään muun muassa matkan jatkumisturvan, vapaat ajokilometrit, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai lisäturvaa mukanaan tuovat kolariturvan sekä lasi- ja rengasturvan. GPS-navigaattori ja lasten turvaistuimet ovat puolestaan esimerkkejä saatavilla olevista lisävarusteista. Kokoa oma, itsellesi mieluisa combosi!

Viehättävän Cottbusin pikkukaupungin kokeminen vuokra-autolla

Saksan Brandenburgin osavaltiossa sijaitseva Cottbus lepää kauniin Spree-joen varrella, 125 kilometriä Berliinistä kaakkoon. Tässä pikkukaupungissa pääset hengähtämään rauhaisan ja leppoisan elämäntyylin siivittämänä. Käy ihastelemassa loistokasta Schloss Branitz -palatsia ja kaupungin keskiaikaista eteläistä porttia nimeltään Spremberger Turm. Kun käytössäsi on matkallasi vuokra-auto, kiertelet jouhevasti myös Cottbusin alueen museot, kuten apteekkimuseon ja dieselvoimalamuseon. Onko matkalla mukana lapsia? Käykää ihastelemassa elefantteja ja 1 200 muuta lajia Cottbusin eläintarhassa.

Jos pikkukaupungin tutkittuasi ja sen rauhallisesta ilmapiiristä nautittuasi mielesi tekee suunnata vaikkapa ostoksille suurkaupunkiin, pääkaupunki Berliini on tavoitettavissa melko sukkelasti, vain puolentoista tunnin ajomatkalla suuntaansa. Kun käytössäsi on Sixt Autovuokraamon autonvuokrauspalvelun kautta varattu pelaava vuokra-auto, voit hurauttaa mihin tahansa suuntaan Cottbusista ilman, että olisit lainkaan paikallisen julkisen liikenteen varassa. Äärettömän joustava visio lomamatkalle, eikö vain?

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service