Autonvuokraus
Crailsheim
Piilota
Saksa // Crailsheim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Crailsheim

Crailsheimin keskustassa sijaitsevaan Sixt Autovuokraamon toimipisteeseen voit varata sinua odottamaan vuokra-auton jopa viidestä eri kategoriasta. Sixt nimittäin tarjoaa Crailsheimiin suuntautuvalle matkallesi sekä laadukkaat autonvuokrauspalvelut että autokaluston, jonka uskolliset jäsenet ovat kruisailleet teiden päällä vasta keskimäärin kolmisen kuukautta. Crailsheimin-toimipisteellemme voit varata muun muassa ihanaa lisätilaa tarjoavan farmarin, joka mahduttaa kyytiinsä niin matkustajat kuin reilumman kokoiset ostoksetkin. Henkilöauto on järkivalinta, kun pienempikin ajoneuvo riittää. Maasturilla taitat jopa syrjäseutujen päällystämättömät tiet. Lisäksi Crailsheimin Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrauspalveluidensa kirsikkana luksusautovalikoiman mahtipontiset jäsenet eli näyttävät avo- ja urheiluautot. Valitse oma ajoneuvokategoriasi sen mukaan, minkä niistä arvelet palvelevan sinua parhaiten matkallasi!

 
 • Crailsheim

  Sixt Autonvuokraus
  Gaildorfer Str. 50
  74564 Crailsheim

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut, jotka tekevät vuokra-autostasi täydellisen

Varauksen tekoon ryhtyessä on hyvä pitää mielessä se, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, mutta ei tarkkaa merkkiä tai mallia vuokra-autollesi. Vuokra-autosi tarkka malli selviää aina perillä kohteessa, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen. Varausta tehdessä on erityisen tärkeää ottaa huomioon myös erilaisten lisäturvien, lisäpalvelujen ja lisävarusteiden tarjonta ja valita niistä itselle tarpeellisimmat. Näin ollen maksat vain ja ainoastaan palveluista, joista koet olevan hyötyä tulevassa vuokra-autossasi. Lisäpalveluiden perheellä on tarjottavanaan esimerkiksi vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus, lasi- ja rengasturva sekä kolariturva. Täydennä vielä laadukas ja luotettava Sixt-vuokra-autosi GPS-navigaattorilla, ja lisää tarvittaessa varaukseesi lastenistuin perheen pienimpää palvelemaan, ja seikkailusi voi alkaa mitä turvallisimmin mielin!

Koe Crailsheimin nähtävyydet vuokra-auton avustamana

Saksan Baden-Württembergin osavaltiossa sijaitseva Crailsheimin kaupunki on perustettu vuonna 1338. Keskustan nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa kaksi evankelis-luterilaista kirkkoa, katolinen kirkko sekä kaupungintalon 67-metrinen torni. Varaa vuokra-auto odottamaan sinua Sixt Autovuokraamon Crailsheimin-toimipisteeseen ja tutustut sen avulla kätevästi myös kaupungin laitamilta löytyviin kohteisiin, kuten Burg Leofelsin raunioihin sekä Crailsheimin lintu- ja eläinpuistoon. Vuokra-autolla Crailsheimissa ajellessasi nautit hurmaavan vehreistä maisemista ja olet vapaa vaikka muuttamaan halutessasi ajoreittiäsi. Mielitkö ehkä tutkimaan päiväksi jotakin lähistöllä sijaitsevaa suurkaupunkia? Myös siinä tapauksessa autonvuokraus Crailsheimin-matkalle on fiksu veto, sillä vuokra-autolla saavutat niin Stuttgartin kuin Nürnbergin vain puolessatoista tunnissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service