Auton vuokraus alueella Crailsheim

 

Suosituin kohteessa Crailsheim

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Crailsheim alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Crailsheim

Lisäpalvelut, jotka tekevät vuokra-autostasi täydellisen

Lisäpalvelut, jotka tekevät vuokra-autostasi täydellisen

Crailsheimin keskustassa sijaitsevaan Sixt Autovuokraamon toimipisteeseen voit varata sinua odottamaan vuokra-auton jopa viidestä eri kategoriasta. Sixt nimittäin tarjoaa Crailsheimiin suuntautuvalle matkallesi sekä laadukkaat autonvuokrauspalvelut että autokaluston, jonka uskolliset jäsenet ovat kruisailleet teiden päällä vasta keskimäärin kolmisen kuukautta. Crailsheimin-toimipisteellemme voit varata muun muassa ihanaa lisätilaa tarjoavan farmarin, joka mahduttaa kyytiinsä niin matkustajat kuin reilumman kokoiset ostoksetkin. Henkilöauto on järkivalinta, kun pienempikin ajoneuvo riittää. Maasturilla taitat jopa syrjäseutujen päällystämättömät tiet. Lisäksi Crailsheimin Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrauspalveluidensa kirsikkana luksusautovalikoiman mahtipontiset jäsenet eli näyttävät avo- ja urheiluautot. Valitse oma ajoneuvokategoriasi sen mukaan, minkä niistä arvelet palvelevan sinua parhaiten matkallasi! Varauksen tekoon ryhtyessä on hyvä pitää mielessä se, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, mutta ei tarkkaa merkkiä tai mallia vuokra-autollesi. Vuokra-autosi tarkka malli selviää aina perillä kohteessa, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen. Varausta tehdessä on erityisen tärkeää ottaa huomioon myös erilaisten lisäturvien, lisäpalvelujen ja lisävarusteiden tarjonta ja valita niistä itselle tarpeellisimmat. Näin ollen maksat vain ja ainoastaan palveluista, joista koet olevan hyötyä tulevassa vuokra-autossasi. Lisäpalveluiden perheellä on tarjottavanaan esimerkiksi vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus, lasi- ja rengasturva sekä kolariturva. Täydennä vielä laadukas ja luotettava Sixt-vuokra-autosi GPS-navigaattorilla, ja lisää tarvittaessa varaukseesi lastenistuin perheen pienimpää palvelemaan, ja seikkailusi voi alkaa mitä turvallisimmin mielin!
Koe Crailsheimin nähtävyydet vuokra-auton avustamana

Koe Crailsheimin nähtävyydet vuokra-auton avustamana

Saksan Baden-Württembergin osavaltiossa sijaitseva Crailsheimin kaupunki on perustettu vuonna 1338. Keskustan nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa kaksi evankelis-luterilaista kirkkoa, katolinen kirkko sekä kaupungintalon 67-metrinen torni. Varaa vuokra-auto odottamaan sinua Sixt Autovuokraamon Crailsheimin-toimipisteeseen ja tutustut sen avulla kätevästi myös kaupungin laitamilta löytyviin kohteisiin, kuten Burg Leofelsin raunioihin sekä Crailsheimin lintu- ja eläinpuistoon. Vuokra-autolla Crailsheimissa ajellessasi nautit hurmaavan vehreistä maisemista ja olet vapaa vaikka muuttamaan halutessasi ajoreittiäsi. Mielitkö ehkä tutkimaan päiväksi jotakin lähistöllä sijaitsevaa suurkaupunkia? Myös siinä tapauksessa autonvuokraus Crailsheimin-matkalle on fiksu veto, sillä vuokra-autolla saavutat niin Stuttgartin kuin Nürnbergin vain puolessatoista tunnissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Crailsheim

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Crailsheim?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Crailsheim sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Crailsheim.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Crailsheim?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Crailsheim. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 148 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Crailsheim

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Crailsheim?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Crailsheim?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Crailsheim?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Crailsheim

Näytä lisää