Autonvuokraus
Cuxhaven
Piilota
Saksa // Cuxhaven
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Kattava vuokra-autojen valikoima Sixt Cuxhavenissa

Oletko suuntaamassa Saksan Cuxhaveniin ja suunnitelmissa siintää autonvuokraus? Sixt Autovuokraamo auttaa sinua tässä asiassa Cuxhavenin keskustan toimipisteellä valikoimalla, jonka joukosta löydät menopelit moneen tarpeeseen. Kun haaveissa on yhdistää loma- tai työmatkaan luksusauto, urheilu- tai avoauto on nappivalinta, jonka avulla matkaat Cuxhavenissa tyylillä. Mikäli taas haluat runsaasti tilaa matkatavaroille, ostoksille tai vaikkapa harrastusvälineille, farmarit ja maasturit palvelevat parhain päin. Vielä enemmän kuljetustilaa saat vuokraamalla käyttöösi pakettiauton. Joskus kuitenkin ajoneuvon näppärä koko ja ketteryys ovat valttia kaupunkilomilla, joten valittavanasi on myös useita ketteriä ja kompaktin kokoisia henkilöautomalleja.

 
 • Cuxhaven

  Sixt Autonvuokraus
  Am Bahnhof 1
  27472 Cuxhaven

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Täydennä varauksesi Sixtin turvaa tuovilla ratkaisuilla

Sixt tarjoaa Cuxhavenin-matkallesi laadukkaiden autonvuokrauspalveluiden lisäksi myös turvan tuntua tuovat lisäpalvelut ja -varusteet. Liitä varaukseesi vaikka lasten turvaistuin tai GPS-navigaattori tai tartu tarjoamiimme lisäturviin, kuten kolariturvaan, lasi- ja rengasturvaan tai matkan jatkumisturvaan. Autonvuokraus Sixt Cuxhavenista käy kätevästi nettisivuillamme ja olet tietysti aina tervetullut kääntymään palvelevan asiakaspalvelumme puoleen lisäkysymyksissä. Muistathan varausta tehdessäsi, että voimme taata käyttöösi vain haluamasi autokategorian, emme tiettyä vuokra-auton merkkiä tai mallia.

Kierrä Cuxhavenin rantoja ja nähtävyyksiä vuokra-autolla

Pohjois-Saksassa sijaitseva Cuxhaven on merkittävä satamakaupunki, joka on matkailijoiden suosiossa. Merellisten näkymien lisäksi Cuxhaven tarjoaa kävijälleen roppakaupalla muutakin kaunista luontoa puistoineen ja vanhoine rakennuksineen. Luonnonpuistojen lisäksi voit suunnata täällä myös museoihin tai vaikkapa keskiaikaisiin linnoihin. Cuxhavenin matkalla kätevin menopeli on vuokra-auto, joka siivittää matkailijan vaivatta paikasta toiseen, kelloon katsomatta. Vuokra-auton kyydissä tulee monesti myös löytäneeksi paikkoja, joihin ei muuten tulisi päätymään.

Oletko suuntaamassa Cuxhaveniin kesällä ja odotat jo rentouttavia lomapäiviä? Siinä tapauksessa alueella on tarjota useita upeita hiekkarantoja, joiden äärellä voit levätä ja täyttää akkusi tulevaa arkea varten. Olipa aikeissa sitten kiertää useampia rantoja tai valita niiden joukosta vaikkapa Strand Duhnen tunnelmallisine laivakahviloineen tai Strand Döse kattavine palveluineen, vuokra-auto allasi koet vaikka useammankin näistä rannoista lomasi aikana. Ei ole väliä, haluatko tutkailla matkasi aikana kulttuuria vai rantoja, sillä autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta tekee joka tapauksessa matkastasi rennomman ja aikataulultaan vapaamman.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service