Autonvuokraus
Dachau
Piilota
Saksa // Dachau
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dachau

Sixt Autovuokraamo Saksan Dachaussa on erinomainen valinta matkasuunnitelmia täydentämään, kun on tarpeen saada laadukasta ja luotettavaa autonvuokrauspalvelua. Dachaun keskustan toimipisteellemme voit varata esimerkiksi kepoisasti kaupunkien katuja pitkin päästelevän henkilöauton tai aina tervetullutta lisätilaa reilulla kädellä tarjoavan farmarin. Pakettiauto puolestaan on kaikkein suurimman kokoluokan vuokra-ajoneuvomme, joka mahduttaa sisuksiinsa suuremmatkin harrastusvälineet tai muut matkatavarat. Jos taas sinun tai seurueesi tavoitteena on heittäytyä seikkailuun ja tutkia Dachauta ympäröiviä seutuja tarkemmin, varustautukaa retkiinne varaamalla käyttöönne maita ja mantuja ketterästi kiipeävän maasturin. Tai onko tarkoituksena kenties tehdä juuri tästä matkasta ikimuistoinen? Siinä tapauksessa kannattaa varata Dachaun-toimipisteellemme odottamaan urheiluauto tai avoauto, jota kelpaa katsella myös jälkikäteen lomakuvista!

 
 • Dachau

  Sixt Autonvuokraus
  Newtonstr. 8
  85221 Dachau

  ma. - pe.07:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kuuntele sydäntäsi lisäpalvelujen valinnassa

Valittuasi sivustoltamme haluamasi autokategorian, pidäthän samalla mielessäsi, että Sixt voi taata varaukseesi ainoastaan kategorian, mutta ei tiettyä mallia tai merkkiä ajoneuvolle. Viimeistele varauksesi lisäten siihen lisäpalvelut, joissa valittavina ovat muun muassa kolariturva, lasi- ja rengasturva tai matkan jatkumisturva. Vapaat ajokilometrit puolestaan mahdollistavat matkasuunnitelmiesi muuttamisen, ja lisäkuljettajan lisääminen varaukseen loihtii ihanaa joustavuutta kuljettajien ajovuoroihin. Lisää vielä varaukseen lasten turvaistuin turvan takaamiseksi perheen pienimmälle sekä GPS-navigaattori, joka voi parhaimmillaan pelastaa piukastakin paikasta.

Dachau tutuksi Sixtin autonvuokrauspalveluilla

Saksan Ylä-Baijerista löytyvä Dachau on historiallisesti merkittävä kaupunki, jonka pitkä historia ulottuu aina 700-luvulle asti. 1800- ja 1900- luvuilla kaupunki tunnettiin lukuisten taiteilijoiden kotina. Dachaussa vieraillessa suosituin käyntikohde on natsi-Saksan ajoilta tunnettu Dachaun keskitysleiri, joka oli noina hirmuisina aikoina ensimmäinen laatuaan. Kun tämä vakavan historian omaava, mutta erityisen merkittävä käyntikohde on käynyt tutuksi, Sixt Autovuokraamon vuokra-auton nokan voikin kääntää kohti iloisempia kohteita, kuten kauniin puutarhan ympäröimää Dachaun palatsia sekä erilaisia museoita ja kirkkoja. Dachaussa autonvuokraus on erityisen järkevää, sillä kaupungista on matkaa Müncheniin vain noin 20 kilometriä. Näin ollet voit Dachausta käsin tehdä vaikka päiväretken suurkaupunkiin, täyttäen vuokra-auton takakontin tuliaisilla sekä ihastellen vehreistä maisemista auton ikkunasta. Vuokra-auton ansiosta nautit omasta aikataulusta, ilman julkisten liikennevälineiden odottelua ja turhaa suunnittelua. Näppärää, eikö vain?

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service